Haksız Değer Kaybı Reddi

15 Ekim 2024 18:032.901

15 09.2021 tarihinde yaptığım talihsiz kazadan sonra aracımı yetkili serviste yaptırdım. Polis kaza tutanağına göre de ben kusursuz, karşı taraf kusurludur. Sompo Sigorta' dan 2024311564301/1 dosya numarası ile "Değer Kaybı Başvurusu" yaptım. Bugün başvuruma cevap geldi ve şöyle yazıyor: Reddedildi (eski hasarın aynı bölgede olması".
Sayın yetkili : Benim aracım 2024 Model nisan ayı çıkışlı. Benim aracımda daha önce hiçbir hasar YOK, bu kazadaki hasarımı da yetkili serviste yaptırdım. Ödemeyi yapmamak için reddedilme nedenine bu bahane de yazılmaz ki!
Sizden ricam, dosyamı yeniden değerlendirmenizdir çünkü benim aracımda bu kaza haricinde hiçbir hasar bulunmamaktadır.
Ayrıca şu ana kadar ki araçlarımın kaskosunu hep sompo sigortadan yaptırdım. Bu tavrınızdan sonra yaptırmayı düşünmüyorum.
Saygılarımla

16 Ekim 2024 15:09 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Mustafa G, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

17 Ekim 2024 08:09

Sayın Mustafa G, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. 20243115***** / 1 numaralı değer kaybı dosyasında mağdur araç üzerinde, Değer Kaybı oluşturabilecek düzeyde hasar oluşmamıştır. Mini onarım ile giderilebilen basit kaporta, plastik tampon / parça onarımları, cam, radyo/teyp , lastik, hava yastığı, jant, mekanik, elektrik, elektronik ve döşeme aksamı hasarları teminat dışıdır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

Burak
Benzer Şikayeti Var
16 Ekim 2024 15:33

Değer kaybını red ediyorlar araç onarımını red ediyorlar sompo kasko Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapın hakkınızı sonuna kadar arayın mağduriyetinizi giderirler

17 Aralık 2024 11:443.087

27-12-2024 tarihinde kaza geçirdim, dosya no: 2024333608580. Sompo Sigorta'ya yaptırmış olduğum kasko tamamen bir hayal ...

1 Destek

Sompo Sigorta Şirketinin Haksız Reddine Karşı Mağduriyet

16 Eylül 2024 16:531.065

10.08.2024 tarihinde aracımda park halinde meydana gelmiş bir olay sonucunda ilgili servise bıraktım. Beyanımı yazdım. S...

1 Destek1 Yorum

Sompo Değer Kaybı Talebim Reddedildi, Mağdurum!

27 Ocak 2025 15:082.378

08.11.2024 tarihinde kaza yaptım ve karşı taraf hatalı çıktı. Aracımda 117.361 ₺ hasar kaydı oluştu. Daha sonra Sompo Si...

Tümünü Gör
Sompo Hasar Onarım Sürecinde Serviste Araca Verilen İlave Hasar

Sompo HasarOnarım Sürecinde Serviste Araca Verilen İlave Hasar

Ekin
Sompo %100 Haklı Olduğum Bir Trafik Kazasında Aracım Tamir Edilmedi Mağdurum!

Sompo %100 HaklıOlduğum Bir Trafik Kazasında Aracım Tamir Edilmedi Mağdurum!

Şahin
Sompo İkame Araç Sıkıntısı!

Sompo İkame AraçSıkıntısı!

Muhammed