Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Değer Kaybı Reddi

15 Ekim 2024 18:03

15 09.2021 tarihinde yaptığım talihsiz kazadan sonra aracımı yetkili serviste yaptırdım. Polis kaza tutanağına göre de ben kusursuz, karşı taraf kusurludur. Sompo Sigorta' dan 2024311564301/1 dosya numarası ile "Değer Kaybı Başvurusu" yaptım. Bugün başvuruma cevap geldi ve şöyle yazıyor: Reddedildi (eski hasarın aynı bölgede olması".
Sayın yetkili : Benim aracım 2024 Model nisan ayı çıkışlı. Benim aracımda daha önce hiçbir hasar YOK, bu kazadaki hasarımı da yetkili serviste yaptırdım. Ödemeyi yapmamak için reddedilme nedenine bu bahane de yazılmaz ki!
Sizden ricam, dosyamı yeniden değerlendirmenizdir çünkü benim aracımda bu kaza haricinde hiçbir hasar bulunmamaktadır.
Ayrıca şu ana kadar ki araçlarımın kaskosunu hep sompo sigortadan yaptırdım. Bu tavrınızdan sonra yaptırmayı düşünmüyorum.
Saygılarımla

profile profile
16 Ekim 2024 15:09 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Mustafa G, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

17 Ekim 2024 08:09

Burak

Değer kaybını red ediyorlar araç onarımını red ediyorlar sompo kasko Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapın hakkınızı sonuna kadar arayın mağduriyetinizi giderirler

Hakan
17 Aralık 2024 11:44