Sneaks Up Değişim Kabul Etmedi

18 Eylül 2024 02:12

Sneaks Up alel acele almak zorunda kaldığım ayakkabı küçük geldi ayağımı sıkıyor. Değiştirmek için gittiğimde bu ayakkabı giyilmiş değişim yapamayız bizde kurallar katı dedi çalışan. Hayır elimde fiş fatura kutu mevcut ve denemek için yurt odasında giyip 2-3 adım attım altının kirlenmesi çok normal ve giyilmediği apaçık belli. İncelemeye göndeririz o da 20-25 gün sürer dedi. Yerim olmadığı için yanımda tek o ayakkabıyı getirdim ve mecburen ayakkabı ayağımı sıka sıka giymek zorunda kalıyorum. Günümüz şartlarında öğrenci için ayakkabı çok pahalıyken sırf ayak sağlığına önem verdiğim için çalışıp biriktirdiğim paranın büyük payını buna ayırıyorum. Fakat böyle bir mağduriyet yaşıyorum ve giderilmiyor. Çalışanın tavrı da çok can sıkıcıydı. Anka Mall Sneaks Up şubesi müdürü erkek sakallı. Üstten bakan bir tavrı vardı hiç hoş değildi. Halden anlanması ve müşteri memnuniyeti için yardımcı olunması gerekirdi. Giymiş olsam giydim derim yalanını söylemem umarım müşteri memnuniyeti açısından tatmin edici bir geri dönüş alırım. Teşekkürler

Hamdullah sonuçtan hiç memnun değil

Hamdullah
26 Mart 2025 13:23
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 20:47
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 12:22
Sneaks Up Ayakkabı İade&Değişim Sorunu
Umut sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 18:02
Sneaks Up Mağazası Ayıplı Ürün Şikayeti Hk