26 Mart 2024 10:178.148

Orijinalliği şüpheli  ayakkabı satan Sneakgo ve Sneakgotr Instagram hesapları ve Sneakgo.com sitesi en ünlü markaları orijinal diye satıyor. Vezir plastik ve spor malzemeleri sanayi ticaret ltd şirketi olarak işlerini yürütüyorlar.

İade istediğimde, iade kargosunu benim ödememe rağmen kafalarına göre kesinti yaptılar ve bir ay oyaladıktan sonra iade işlemi yaptılar toplamda ödediğim paranın yüzde yirmibeşi onlara kaldı geri göndermediler.

11 Ocak 2025 12:46

Zaten bunlar herhangi bir şikayete maruz kalırlarsa diye genelde " orijinal barkodlu" diye ürünü tanıtıyorlar. Yani ayakkabı çakma olduğu için kare kodu da birebir kopyalı oluyor. Davalık oldukları zaman, biz orijinal demedik orijinal barkodlu dedik. Demek için

29 Mart 2024 11:04

Bunun orjnali zaten 4 Bin lira, 2 taksitle alsan peyderpey ödersin. Ne gerek var böyle çakmacılara prim kasmaya be abi

26 Mart 2024 18:58

Satılan ayakkabılar orijinal değil zaten, "ithal orijinal" ve benzeri terimler kullanılan bütün ayakkabılar çakmadır. Etiketleri QR kodları, kutuları aynı olsa bile orijinal değiller.

Alisverisim.airmaax Sahte Ayakkabı Satıyorlar

Kendilerinden ayakkabı aldım. Her yere %100 orijinal yazıyorlar fakat gelen ayakkabı kesinlikle orijinal değil. Kendiler...

1 Destek

12 Ekim 2024 12:414.989

Outletsporrtr, outletsportr. 2, outletsportr. 1 kullanıcı isimli Instagram hesapları orijinal outlet ürün adı altında sa...

1 Yorum