26 Ağustos 2024 03:372.559

6 Temmuz 2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden, snd bilişim satıcısından Kingston marka 16gb (2x8) RAM satın aldım. O zamanlar Hepsiburada üzerinden bu tarz şeyler yapılabildiğini bilmediğim ve dikkatli olmadığım için ürünün gerçek olmadığını  hiç fark etmeden ve düşünmeden kasama taktım ve bugüne kadar da ürünün gerçek olmadığını fark etmedim.

Oysa ürünün plastik kapları yırtıktı, bilinçsizliğime gelmiş. Son iki aydır bilgisayarım mavi ekran vermekte olduğu için çözümler arıyordum ve bugün arkadaşım almış olduğum RAM'leri eski RAM'lerimle değiştirerek denememi önerince bunu yaptık ve mavi ekran sorunundan kurtuldum.

Sonrasında arkadaşım çıkarmış olduğum, snd bilişim'den satın aldığım RAM'lerin arkasına bakıp stickerlarını göremeyince RAM'lerin sahte olduğunu belirtti. Ben de RAM'leri dikkatlice kontrol ettiğimde Kingston kasalarının eğri büğrü yerleştirilmiş olduğunu ve hiç de orijinal görünmediğini fark ettim.

Büyük ihtimal benim gibi acemice ürün alıp kontrol etmeden kullanan ve bilgisayarı daha fazla hasar alan arkadaşlar da vardır. Hiçbir şey kanıtlayamayacağımı ve firmaya herhangi bir şey olmayacağını biliyorum ama en azından burada mesajım bulunsun.

2 Mart 2024 13:041.334

Hepsiburada üzerinden Fix teknoloji firmasından bu g. Skill Trident z5 RGB ddr5-6000mhz cl40 32gb (2x16gb) Dual RAM (40-...

14 Eylül 2024 08:041.723

Sorunum Hepsijet personeli adı altında ürünü kapıma ben evde yokken beni arayıp teslimat kodunu alarak bırakan ve kendin...

Hepsijet Ve Tozoğlu Otomotiv Satıcısının Yaptıkları

Oz On Büro Makinaları Oz On Büro Malzemeleri Tarafından Sıfır Diye Satılan Teşhir Ürünü

6 Nisan 2024 14:17766

Hepsiburada firması üzerinden Premium Printertoner isimli satıcıdan (Öz On Büro Makineleri ve Baskı Sistemleri Tic. A.Ş....