Mehti sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 10:14

İnternette Realme servisi aratınca görselde görünen şekilde cıktı.
Aradığımda yetkili servis olduklarını telefonuma SMS ile gönderi numarası gönderdiklerini o kodla göndermem gerektiğini söylediler. Telefonu şüphe etmeden gönderdim. Sonrasında arızanın (kapatma tuşu çalışmıyordu.) garantiye girmediği ve 6000 TL ücretinin olduğunu söylediler. Telefonu geri istedim. Yurtiçi Kargo 138 TL gönderi ücreti olduğunu belirten SMS attı. Aramada bu belirtilmedi. Ancak ödeyip alayım dedim. Kargo görevlisi 800 TL de tamir ücreti olduğunu ve nakit ödemem gerektiğini söyleyince bir şeylerin ters olduğunu anlayıp teslim almadım. Sonra telefonla 444 1 534 numaralı servis telefonlarını arayıp. Neden yetkili servis olmadıkları halde yetkili servismiş gibi konuştuklarını sorunca bizler teknik servis dedik yetkili kelimesini kullanmadık diye belirttiler. Sonuç ben CİMER üzerinden Ticaret Bakanlığına şikayette bulundum. Aynı Zamanda bu eklediğim belgeler ile birlikte Realme Türkiye ye mail attım.

Benzer Şikayeti Var

Ve 2025 Haziran ayındayız aynı sistemde devam ediyorlar bu nasıl bir adaletsizlik bu kadar şikayete rağmen ve ben de sizin yaşadığınız mağduriyeti yaşadım şu anda 30.000 liralık robot süpürgeme ulaşamıyorum

Betül
Betül

Merhaba, sürecin sonunda ne yaşadınız ürününüzü geri aldınız mi

Mehti

Ticaret bakanlığından gelen cevap Sayın İlgili; Başvurunuz incelenmiş olup tüketici işlemleri kapsamında bir mal/hizmet ile ilgili şikayetinizin olduğu anlaşılmıştır. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun ve ilgili Yönetmelikler ile belirlenen haklarınız ve şikâyetlere ilişkin çözüm yollarıyla ilgili olarak Bakanlığımız internet sitesinde https://tuketici.ticaret.gov.tr/yayinlar/tuketici-bilgi-rehberi adresinde yer alan tüketici rehberinin ilgili bölümlerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Mehti

Maalesef geri alamadım. Konu ile ilgili CİMER'den bilgi gelmedi Antalya ticaret il müdürlüğünden de bir cevap gelmedi. Servis halen insanları yanıltmaya devam ediyor.

Esin sonuçtan hiç memnun değil

Smart Fix Yanıltıcı Servis: Telefonumu Geri Alamıyorum!

28 Kasım 2024 01:03

12 Mart 2025 18:46
Garanti Kapsamında Olmayan Ücret Talebi Ve İletişim Sorunları
Garanti Kapsamında Olmayan Ücret Talebi Ve İletişim Sorunları
Erol sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 16:11
Yetkisiz Yetkili Servis ''Fix Center''