Siyabend sonuçtan memnun

25 Mart 2024 03:04

Sleepy bebek bezinde böcek çıktı! Bebeğimizin altını değiştirdiğimizde bir böcek olduğunu fark ettik. Endişelendik ve böceğin dışarıdan mı girdiğini yoksa kıyafetinde mi bulunduğunu düşünerek telaşlandık. Fotoğrafını çekmek aklımıza gelmeden hemen böceği öldürüp beziyle birlikte çöpe attık. Daha sonra yorumları okuyunca, çöpten çıkarıp fotoğraflamak istedik. Gece boyunca tüm evi temizleyip yeni doğan bebeğimizi yıkamak zorunda kaldık. İnternette araştırma yaptığımızda, bizim gibi birçok kişinin bu durumla karşılaştığını ve maalesef bebek bezinin içinde böcek oluşabildiğini öğrendik. Bu markadan şikayetçiyim.
Bebek sağlığını hiçe sayacak üretim maddelerinin kullanılması veya ürünlerin nasıl bir ortamda üretilip paketlendiği konusunda ciddi endişelerim var. Bu konuda firmaya karşı hukuki işlem başlatacağımızı belirtmek isterim ve tüm ebeveynleri bu marka konusunda uyarıyorum.
Yeni doğan bir bebek söz konusu olduğunda, insanın sabrını zorlayan durumlarla karşılaşmamak için ekstra dikkatli olmak gerekiyor. Daha fazla kazanç elde etmek için yapılan bu tür uygulamaların kabul edilemez olduğunu düşünüyorum ve hukuki yollara başvuracağımızı tekrar ifade etmek isterim.

25 Mart 2024 02:57

Yeni doğan ikiz bebeklerimiz var ve diğer kızımda da bu bezi kullandığımız günden beridir poposu pişik ve kızarıklar içerisinde. Ekstra belirtmek istiyorum bu bezi kullanacaklar lütfen 2 kere düşünsün ve çocuklarının canını hiçe saymasınlar!

25 Mart 2024 08:52 (Şikayetten 5 saat sonra)

Gözde
08 Aralık 2023 14:51

Kübra
03 Haziran 2024 05:11
Sleepy Korkunç Bir Daha Almam
Esra sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 12:25
Ayşegül sonuçtan çok memnun

Ayşegül
11 Ekim 2023 11:09
Sleepy Bezlerde Böcek Kalıntısı
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Sleepy Bez Elimde Değildi Ve Paketin İçi Defolu Bez Dolu

Gizem