Skywell ET5 Longe Range Legend Multimedya Sorunu

09 Kasım 2023 12:37

Skywell Et5 Long Range Legend model aracımı Ekim ayının ilk haftası teslim aldım. Ben hayatımda bu kadar kötü bir multimedya sistemi görmedim. Araç içerisinde Bluetooth ile telefon görüşmesi yapmak mümkün değil ses karşı tarafa yankı yapıyor.

Ekim ayında gelen araçların bir kısmının multimedya sistemlerinin, yazılımlarının yeni versiyon olduğu bana teslim edilen aracın eski versiyon olduğunu öğrendim. Aynı ücreti ödeyerek daha eski versiyon, daha eski yazılım ve daha kötü bir araç insanlara vermek yakışıyor mu. Oysaki bu aracı alırken yeni araçlarda car Play olacak diye bana satıldı ama gelince maalesef bunda yok dendi.

Aracın multimedya sisteminde ekran mavi ekran veriyor değiştirin diyorum onu bile yapmıyorlar. Araçtan tiksindim artık. Karşımızda muhatap doğru düzgün servis yok.

profile profile
Veli
15 Kasım 2023 21:00

Ulu motordan aradılar, sorunu anlattım daha sonra arayacağız dediler bir daha arayan soran olmadı. Arabayı satarken gezici servislerimiz var gelip ilinizde bakıyoruz diye satıyorlar sattıktan sonra 180 derece dönüyorlar. Bu işi yapamıyorsanız bırakın hakkıyla yapan biri elbet bulunur. Bu işin peşini bırakmam skywell'in çindeki merkezine dahi şikayet maili atacağım.

Skywell Et5 Multimedya Sorunu

31 Ekim 2023 01:26
Asu sonuçtan memnun

Skywell Ulu Motor Servis Şikayeti

11 Kasım 2023 00:13
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Şakir
13 Temmuz 2024 01:39
Skywell Et5 Ulu Motor Akf Grup İzmir
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Skywell ET5 Multimedya Ve Uyarı Sistemleri Arızası Mağduriyeti

22 Mayıs 15:28