Ömer sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 10:26

Skytech st 6030US 60"Smart TV tamamen pişmanlıktır. 2 yıl önce aldığım TV önce birden Netflix bu cihazda desteklemiyor yazısı geliyor demeye başladı. Bu olaydan bir iki ay sonra ekranda ses var görüntü yok enine boyuna yatay çizgilerle kaplı ekran. Fişi çıkar tak yapıldığında birkaç saniyeliğine düzeliyor sonra tekrar gidiyor. Bu konunun bir çözümü var mıdır yoksa TV çöpmü oldu.

30 Eylül 2024 09:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

30 Eylül 2024 09:24

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

30 Eylül 2024 13:30

Firmanızın sabit 4442330 numarası çalışmıyor ayrıca servis destek ekibinizin yönlendirdiği firmada 5 yıl önce (2019) üretimi TV, artık yedek parçası üretilmiyor diye bilgi verilerek özel servise yönlendirildim. Gerçekten malının arkasında duran ciddi bir ureticiymissiniz teşekkür ediyorum. Sonuç olarak TV elimde patladı yenisini almak zorunda bırakıldım.

Skytech Smart TV'de Sürekli Donma Ve Kanal Sorunları

14 Eylül 2024 00:19
Funda sonuçtan çok memnun

Funda
01 Ağustos 2024 19:18
"Çok ama çok teşekkür ediyorum çok kısa süre içinde sorunumuz çözüldü"
Ersin sonuçtan çok memnun

Ersin