Rahmi sonuçtan çok memnun

Skytech İade Edilen Ürünün Ücretinin Ödenmemesi.

Rahmi
02 Ağustos 2023 23:33
Rahmi'nin Teşekkür Mesajı
“Teknikten metin beye teşekkür ederim”

Merhaba. 31.07.2023 tarihinde Gaziantep Şahintepe de olan Yeni Çarşı AVM den 1 ad skytech St-24 markalı sulu serinletici aldım. Ürünü satıcı denedi ve hava üfürüyordu. Serinletme modu için ise içine soğuk Su ve buz koyduğunuz da serinletecek denildi. Ürünü aldık ve evde denediğimde hiçbir şekilde bekleneni karşılamadı. Ve 24 saat dolmadan ürünü iade etmek için satıcının yanına AVM ye gittim. Yalnız iade almayacaklarını belirtiler. Tüm ısrarlarım boşa çıktı. Ürünün bende kalması durumunda ürünü kullanmış olduğumu iddia edebilme ihtimaline karşı ürünü satıcıya teslim ettim. Ürün şu an orada. Ve teslim ederken de ürünü denedik. Zaten kullanım olmadı. Ayrıca fatura vermeleri konusunda ki ısrarlarım da maalesef boşuna çıktı. Çünkü kredi kartından çekilen tutarın pos cihazından çıkan ödeme miktarı belli olan fiş'in herhangi bir itirazda yeterli olacağını söylediler. Şu an çok feci şekilde bir mağduriyetim söz konusu. Ürünü 5490.00 ₺'ye satın aldım. Bunun 490 ₺'sini tek çekim 5000.00₺'sini 3 ay taksit olacak şekilde çektiler. Ürün ve ücret iadesinin gerçekleşmesi için gerekenin yapılmasını umut ediyorum.
Satıcı vergi no: 3330709851
Fiş no: 21/22
Satıcı iletişim: 03422206030

03 Ağustos 2023 08:10 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

03 Ağustos 2023 14:51

Rahmi
03 Ağustos 2023 15:29

Teknikten metin beye teşekkür ederim

Soner sonuçtan hiç memnun değil

Skytech Kettle Su Sızdırıyor, Servis Süreci Uzadı Ve Mağduriyetim Giderilmiyor

Soner
20 Mayıs 15:51
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Skytech Su Isıtıcısında Paslanma Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Ender
13 Eylül 13:50
Nebahat sonuçtan hiç memnun değil

Defalarca Servise Giden Soğutucudan Su Akıntısı Sorunum Çözülmüyor

Nebahat
11 Haziran 17:36
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Skytech Sulu Hava Soğutucu Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

20 Temmuz 11:38
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
27 Şubat 12:26