Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Skytech Hyundai 165 İnç TV'de Servis Sorunu

Skytech Hyundai 165 İnç TV'de Servis Sorunu
Vedat
22 Şubat 2024 22:34

Hyundai marka 165 inç televizyon aldık. 3 ay oldu, hala televizyon hakkında bilgi veren yok. 63 iş günü geçti. Skytech ile alışveriş yaparken yaşadığımız sorunlar nedeniyle, müşteri hizmetleri dahil kimse ilgilenmiyor ve cevap bile vermiyorlar.

02 Mart 2024 17:10

19/12/2023 tarihinde skytec servisinin aldığı Hyundai markalı 165 inç televizyonum 02/03/2024 tarihinde teslim aldık yalnız müşteri hizmetleri ile girdiğimiz diyolagla birlikte yerine kapalı kutu televizyon teslim edileceğini söylemelerine rağmen 75 iş günü geçmesine ve tekrar dan aynı cihazı teslim edilmiştir hem mağdur olduk hem de kendimi kandırılmış hissediyorum hem zamanında teslim edilemeyen cihaz hem de tekrar aynı cihazın gelmesi bir ürünün hem skytec tarafından verilen hizmetten hiç memnun kalmadım buradan diyeceğim biz yandık sizler yanmayın sakına sakın bu marka ve servisten hiç kimse memnun değil skytech kesinlikle hiçbir kimseye tavsiye etmeyin

23 Şubat 2024 11:38 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

23 Şubat 2024 11:38

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

Veysel sonuçtan memnun

Veysel
29 Mart 2025 23:23

Ömer
19 Mart 2025 14:38
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Selman
27 Mart 2025 23:41
Sami sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai TV Ve Skytech Müşteri Hizmetlerini İlgisizlik

29 Ağustos 2024 17:14