Enes
23 Kasım 2024 01:24

Ağustos 2024'te İstanbul Kayadibi bayiinden sıfır Fabia Monte Carlo aldım.

Bir buçuk ay sonra far yükseklik ayarı hatası verdi, lütfen uzun farı kontrol edin. Uyarısı çıktı. Ancak bu uyarı çıkmasına rağmen farlarda herhangi bir sorun yoktu.

Bu hata uyarısı üzerine aracı Trabzon Çakırlar servisine götürdüm. Araca adaptasyon yapıldığını söylediler ve teslim ettiler.

Bu işlemin üzerinden bir ay geçmeden tekrar aynı hatayı ve uyarıyı verdi. Tekrar Trabzon Çakırlar servisine gittim, sorunu ilettiğimde firma ile görüşeceklerini ve muhtemelen farların değişeceğini söylediler.

Bir hafta sonra aradılar, farların geldiğini söylediler. Aracı götürdüm, farları değiştirdiler.

Aracı teslim aldığımda sol ön farın iç camında silikon tarzı bir kalıntı gördük. Servise bunu gösterdiğimizde bu kalıntının çıkarılamayacağını ve farın değişmesi gerektiğini söylediler. Yeni farın siparişini hemen verdiler.

Yeni farı beklerken yaklaşık 15 gün sonra aynı hatayı ve uyarıyı tekrar verdi. Tekrar Trabzon Çakırlar servisine gidip sorunu gösterdiğimizde şu anda kendilerinde bir çözüm olmadığını, 3-5 ay kadar beklememiz gerektiğini, çözüm geldiği takdirde bizimle iletişime geçeceklerini söylediler.

Yeni sipariş verilen far geldi. Aracı servise götürüp içinde kalıntı olan farı değiştirdiler ve yenisini taktılar. Ancak yeni olarak taktıkları farda kılcal çizikler fark ettik. Bunları servisteki yetkililere aracı teslim almadan gösterdik. Jelatinlerinin yeni söküldüğünü, hiç el değmediğini, bu tür çiziklerin olabileceğini söylediler ve ilgilenmeyip konuyu kapattılar. Aracı alıp servisten çıktık.

Skoda'nın distribütörünü aradık ve durumu izah ettik. 15 Kasım 2024'te dosyamızı oluşturdular ve şikayetimiz hakkında Kurulun bize geri döneceğini, hafta sonu mesai olmadığı için pazartesi en geç salı günü arayacaklarını söylediler.

16 Kasım 2024 cumartesi günü 4447780'den bir arama geldi. Müsait olmadığım için açamadım, 2 dakika sonra geri döndüğümde dosya için aradıklarını belirtip not aldıklarımı ve bizi tekrar arayacaklarını söylediler.

19 Kasım 2024 salı günü tekrar aradım ve aynı şekilde not aldıklarını ve en kısa zamanda geri dönüş yapacaklarını söylediler.

20 Kasım 2024 çarşamba günü tekrar aradım, bu sefer acil olarak kaydettiklerini söyleyip en kısa zamanda geri dönüş yapacaklarını belirttiler.

22 Kasım 2024 cuma günü tekrar aradım. Yine aynı şekilde cevap verip arayacaklarını söylediler...

Büyük bir hevesle sıfır olarak aldığım ilk arabamdan 4 ay içinde beni soğuttular. H

Arda
Arda

Hocam merhaba, bir gelişme var mı acaba?

Skoda Fabia Far Uyarısı Uzun Yolda Tehlike Yaratıyor

11 Aralık 2024 01:08
Skoda Fabia Far Uyarısı Uzun Yolda Tehlike Yaratıyor
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Fabia'nın Far Arızası Çözülemiyor

Deniz