Skoda'nın Akıllı Far Sorunu Çözülemiyor: Müşteri Mağduriyeti Devam Ediyor

Nimetullah
03 Aralık 2024 14:00

2017 Ekim ayında Skoda Bursa bayiden Skoda Superb prestij full opsiyonlu araç aldım. Araçta Smart light assist (akıllı far) var. Aracım 3 ay önce başka bir arıza nedeniyle Skoda Elazığ servisine gitti, ve bu tamir sürecinde tüm opsiyon sensörleri Skoda servisi tarafından devre dışı bırakılıp yeniden yapıldığı bilgisi verildi bana. Aracı teslim aldıktan 4 gün sonra akıllı farın eskisi gibi çalışmadığını fark edip servise bilgi verdim. Skoda Yüce Oto'yla durumu paylaştım. Bana aracı Elazığ servise götürmemi istediler ve götürdüm. Farın hatalı olduğunu gece test ederek gördüler. Aracım 4 gün daha kaldı. 4. Günün sonunda sorunu çözdüklerini bana ilettiler. Aracı aldım ve gece test ederken hala sorunun devam ettiğini gördüm. Skoda Yüce Oto'ya bildirdim. Yüce Oto bana arızanın çözüldüğünü ve bu konunun kapandığı, bana yardımcı olamayacaklarını ilettiler.

Skoda kullanıcısı olarak kendimi kandırılmış hissediyorum. Koskoca Doğuş Oto grubunun bu kadar yetersiz kalışını görmek içimi acıttı. Aracım garantili olmasına rağmen mağdur edildim.

profile profile

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Skoda Aracın Fiyatı Hızla Düşerken, Garanti Ve Kronik Sorunlar Mağduriyet Yarattı

Ahmet
16 Haziran 2025 13:27
Dr. sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Yeni Superb'de Hayati Tehlike Oluşturabilecek Sorun Ve Yüce Oto

09 Eylül 2024 16:16
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Skoda Teslimatında Yaşanan Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Desteği Hayal Kırıklığı Yarattı

Levent
28 Mayıs 2025 10:42
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
25 Ekim 2025 12:32
Skoda Sıfır Araçta Çizik Ve Yanıklar, Çözüm Yerine İlgisizlik Yaşadım!
Aydaş sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Sıfır Araçta Şanzıman Ve Kavrama Sorunu, Garanti Dışı Masraf

Aydaş