17 Temmuz 2024 11:11

Minycenter (Palladium) mağazasından almış olduğum Skiphop pug suluk tutma yerindeki plastikten kırıldı. Bundan öncekinde de aynı problemi yaşamıştık. Hatta o kırıldı diye yenisini sipariş etmiştim. Fakat sürekli aynı sorunu yaşayıp duracağım anlaşılan. Yapıştırmaya çalıştım ama tutmadı. Tutma askısı olmadan kesinlikle kullanışlı olmuyor. Ayrıca görselde de paylaşacağım, resimli kısımdaki (pug resmi) çizilmeler var. Bu kadar kalitesiz bir baskı da beni hayal kırıklığına uğrattı. Zaten görselinden dolayı da alıyoruz. Yıkandıkça görselinde soyulmalar olduktan sonra ne anladık Skiphop suluk tercih etmenin ne anlamı kaldı. Birkaç aydır kullanıyoruz, sanki yıllarca kullanılmış gibi çabucak deforme oldu. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Aksi halde memnuniyetsizliğimi sıklıkla dile getireceğim.

17 Temmuz 2024 11:16

Fatura da ekledim.

17 Temmuz 2024 11:42 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Söz konusu şikayetiniz, ilgili birimlere aktarılmış olup tarafınıza konu ile ilgili en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Carter’s & Minycenter Müşteri Hizmetleri

Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Nilüfer
17 Şubat 2024 20:37
Skip Hop Suluk Kırılma Sorunu
Gülgün sonuçtan çok memnun

Gülgün
19 Ağustos 2025 12:36
"Marka tarafından aramadım adresime yedek parça gönderildi çok teşekkür ederim"
Skip Hop Kaliteli Olduğu Söylenen Suluk Aniden Kırıldı, Değişim Talebim Var
skip-hop-kaliteli-oldugu-soylenen-suluk-aniden-kirildi-degisim-talebim-var-2.jpg

Candan
25 Kasım 2023 17:33
Skip Hop Su Matarasının Tutma Yerinin Kopması
Skip Hop Su Matarasının Tutma Yerinin Kopması
Seda sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 17:18
Skip Hop Paslanmaz Suluk Pimi Kırıldı