29 Kasım 2023 15:43

Merhabalar nişanlım bana hediye olarak Skechers marka 3D Max Protect modal ayakkabı internet sitesinden inceleyerek sipariş vermiş. Ayakkabının özelliklerinde su itici diyor ve aşa daki ürün açıklamasında şu şekilde yazıyor: Güneşli veya yağmurlu her durumda onunla ayaklarınız koruma altında. Sağlam yapısı ayaklarınızı kuru tutmak için tasarlanmış su itici membranlar
sahiptir. Goodyear ile birlikte üretilen üst düzey dis tabanı kaliteli kauçuktan yapılmıştır. Üstün ve gok yönlü yer tutusu
performansıyla ihtiyacınız olan dengeyi ve güveni sağlar.
Skechers 3D Max Protect erkek outdoor ayakkabı ile daha emin adımlarla yürür, yere daha sağlam basarsınız. Ama lakin su geçiriyor hem de fazlasıyla bu kadar kalitesiz olamaz.

29 Kasım 2023 16:25 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

İlhan
İlhan

Bu ve benzer Water Prof / Su İtici / Su Geçirmez / Su ve Kar Geçirmez / Suya Dayanıklı vs gibi cümleleri iyi ayrıştırmak gerekiyor. Açık ve net bu tür şeyler tüketicinin aklını karıştıran şeylerdir. Aldığınız üründe su geçirmez yazmıyor misal, su itici özellik diyor. %100 su geçirmemesini beklemek yanılgı olur. Bu konuda Decathlon markasını taktir ediyorum. Çünkü ürünlerinin içeriklerini mümkün mertebe detaylı yapmaya çalışıyorlar. Ürün suya dayanıklı ise ne kadar bir yağmursa/suya maruz kalırsa - kaç saat vs bilgisini detayını veriyorlar. Bu ülkede sürekli uyanık olmak lazım. Dolayısı ile bilinçli tüketici olmalıyız. Size geçmiş olsun buradan hiçbir şey çıkaramazsınız. Çünkü burası Türkiye...

12 Şubat 2024 18:41

21 Kasım 2023 15:02