Sultan sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 17:55

Ayakkabıyı satın alalı 2 ay oldu ve açılma meydana geldiği için inceleme amacıyla merkeze gönderdim. Ürünün üretim kaynaklı açılmadığına dair geri bildirim aldım. Ancak yüksek fiyatlı ve pahalı bir ürünün üretim kaynaklı bir hatası olmadığı halde 2 ay içinde her iki ayakkabıda da açılma yaşanması nasıl mümkün olabilir? Bunu bana açıklamanızı rica ediyorum. Sadece bir SMS ile bu durumu bildiriyorsunuz ve kesinlikle o ayakkabıyı bana geri göndermeyin. Eğer faturaya bakmışsanız, gönderim tarihini görebilirsiniz. Böyle bir durum kesinlikle kabul edilemez. Kendinize yapılmamasını istediğiniz bir şeyi başkasına yapamazsınız.

26 Nisan 2024 18:06 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

26 Nisan 2024 19:54

Lütfen en acilinden geri dönüşü bekliyorum ben görüntüsüne aldandım ama keşke öncesi araştırsaydım çünkü bir çok kişiden açılıyor uyarısı aldım hatta markanın bayisi bile aynı sorunu yaşamış ve değişim almış bu konudan. Şikayet var platformu üzerinden de çok fazla şikayet görümce üründe sorun vat özellikl bu modelde açılma fazlasıyla var

27 Nisan 2024 19:42

Skechers markasının Skechers D'lites. 149267 Bkgd Ürün Hatalı Üretim Ürünüdür Kesin olarak bunu savunuyorum insanları mağdur etmeye hakkınız yok nasıl nu kadar kolay başınızdan savleceğinizi sanıyorsunuz. Zaten müşteri Tüketici Hakem Heyeti'ne gitsin bizde uğraşmayalım nasıl olsa müşteri Tüketici Hakem Heyeti'ne giderse uzun süreceği için gitmez deyip müşterinin aleyhine karar vermek gibi bir anlayış mevcut. Hem de bana SMS atmadann kargoya vermiş olmalısınız ki kargo gelmiş bile. İnannılıt gibi değil. Gerek sosyal medya gerek şikayet hattı elimden ne gelirse ardına bırakmayacağım. Çünkü kim olsa bunu yapar 2 ay giymeden aldığım ayakkabılar 4 800 lira. Sizde hangi inisiyatife göre karar verdiniz bilmiyorum. Görünüşüne aldandım nasılsa kalitelisir senlerce giyerim dedim yazılar olsun

Feryat
Feryat

Hiçbir zaman Skechers üretim hatası yapmazmış. Ya Skechers Türkiye ye kalitesiz mal yolluyor ya da Türkiye Resmi satıcısı Olka Spor Malzemeleri a. Ş Skechers ürünlerini sahte ürettirp satıyor çünkü orijinal Slechers kalitesi bu değil. Skechers usa genel merkezede konuyla alakalı detaylı şikayet maili ilettim

Sultan

Olabilir markanın ürünü inanılmaz kötü ve haşat olmuş durumda iki ayda

Gizem
Gizem

Aynısı benim ayakkabimada oldu

Sultan

Evet bir çok kişiden bunu duydum ve çok geç kalmıştım

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 13:26
Skechers Satın Aldığım Ayakkabının Kalitesinden Memnun Kalmadım
Nur sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 00:49
Serap sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 12:48
Skechers Tüketici Hakları'na Saygısızlık