Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kalp Sintigrafisi İlaç Temin Edilmemesi

Hayriye
21 Nisan 2024 19:3214.250

Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iki ay önce geçirdiğim muayenenin sonucunda verilen kalp sintigrafisi için 22 Nisan'da gelmem söylendi ve randevu verildi. Hastamız, engelli eşini köyde bırakarak Yozgat'tan İstanbul'a geldi. Ancak bugün yapılan telefon görüşmesinde ilacın gümrükten geçmediği ve ne zaman yeni bir gün verebileceklerini bilmediklerini söylediler. Ellerinde hiç ilaç kalmaması, çekimin son gün iptal edilmesi gibi durumlar nasıl olabilir? İlacın temin edilmesini ve işlemin yarın yapılmasını talep ediyorum. Sağlık Bakanlığı'nın bu konu hakkında ilgilenmesini rica ediyorum. Bu yaşananlar büyük bir sorumsuzluktur.

Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Siyami Ersek Hemşire Dikkatsizliği

Zeynep
14 Nisan 2024 03:0928.294

Siyami Ersek Hastanesi'ne giden eşim, kalp rahatsızlığı nedeniyle acil servise yönlendirildi. 5 Nisan saat 11 civarında ...

Öne ÇıkanKonular