Ramazan
20 Eylül 2024 10:06

Sixt araç kiralama İstanbul Havalimanı ofisinden 07.09.2024 tarihinde Renault Clio marka araç kiraladım. Teslimat tarihim 10.09.2024'tür. Aracı kiraladığım ilk günde aracın arıza lambası yanıp söndü. Aracın bakımı geldi ibaresi ekranda belirdi. Müşteri hizmetlerini aradığımda aracı servise götürmem gerektiği ve aracın bakımını yaptırmam gerektiği ile ilgili bir dönüş aldım veya aracı en yakın Sixt araç kiralama ofisine gidip değiştirebileceğim hakkında bilgi verildi. Bu görüşmeler esnasında aracın satıcısı Renault ile beni görüştürdüler. Renault da aynı şekilde aracın bakım yapılması gerektiğini söyledi. Daha sonrasında tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Renault'un söylediği şekilde aracın bakım yapılması gerektiğini dile getirdim. Müşteri hizmetleri de bana araçla devam edebileceğimi söylediler. Yanımda panik hastası olan eşimle birlikte ben bu araçta yolculuk yapmayacağımı söyledim ve eşimin de çok rahatsız olduğunu belirttim. Ben araçla devam etmek istemediğimi, aracın değiştirilmesini istediğimi söyledim. En yakın ofislerinin Bodrum Havalimanı'nda olduklarını söylediler. Mecburen yol güzergahımızı değiştirip 2 saat zaman kaybı ile Bodrum Havalimanı'nda aracımızı değiştirdik. Aracı teslimat zamanından önce İstanbul Havalimanı'na tekrar teslim ettim. Bu yaşadığım sorunları da onlara dile getirdim ve memnuniyetsizliğimi belirttim. Ofisteki çalışan personelin de bana söylediği aynen şudur: Araç bakımı gelen araçların 2.000 kilometre 3.000 kilometre ile yolculuk yapabileceğini söylediler. Bunun garantisini kendilerinin vereceğini ama bizim canımızın gittiği zaman bunun garantisini veremeyeceklerini bilmediklerini düşünüyorum. Bu tabi ayrıca başka bir sorun. Akabinde de ücret iadesinin her zamanki gibi 1 veya 2 hafta içinde olacağı bilgisini verdiler ve faturanın da bu zamana kadar mail adresime gönderileceği söylendi. Gelen faturada ve kredi kartından kesilen ücretlerde farklılık tespit ettim. Konuyu müşteri hizmetlerine söyledim, incelenip dönüş yapılacağı dendi. 2 gün boyunca aradım ve tekrar tekrar durumu anlattım, hiç dönüş yapan olmadı. Görsellerini paylaştığım sliplerde de görüldüğü üzere fazla para çekildiği aşikar. Ben kontrol ettim, yakaladım. Kontrol etmeyen acaba kaç kişi vardır? Kimlerden fazla para çekildi, kimleri uyuttunuz bu zamana kadar.

23 Eylül 2024 13:05 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar Ramazan Bey, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz ile alakalı konu tarafımızdan çözümlenmiştir. Talep ve istekleriniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Mutlu günler dileriz. Müşteri Hizmetleri - Sixt Rent a Car

Bilgim Dışında Ekstra Ücret Çekildi, Açıklama Ve İade Bekliyorum

Selma
11 Eylül 2025 17:16
bilgim-disinda-ekstra-ucret-cekildi-aciklama-ve-iade-bekliyorum-1.pdf
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
21 Ağustos 2025 15:25
Sixt Kiraladığım Araçta Peş Peşe Arızalar ve Yetersiz Çözüm
Kazim sonuçtan hiç memnun değil

Kazim
03 Şubat 2025 02:09
Sixt Araç Kiralama: Arıza Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Araç Arızası Sonrası Haksız Hasar Faturası Ve Profesyonellikten Uzak Yaklaşım

Eren