Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Sixt Araç Kiralama Ek Sürücü

01 Mart 2024 16:36

Sixt Adana merkez araç kiralama firmasından sürekli araç kiralıyor ve ek sürücü yazdırıp ücretini ödüyordum. Şube yetkilisi keyfe keder şube personellerine talimat verip ek sürücü yazmayın talimatı vermiş. Kriterlere uymamıza rağmen. Sixt firması çalışanların keyfine göre mi hareket ediyor. Sorunumun çözülmesini ivedilikle rica ediyorum.

01 Mart 2024 17:44 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

07 Mart 2024 11:15

Merhabalar Ferhat Bey, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz ile alakalı konu tarafımızdan çözümlenmiştir. Talep ve istekleriniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Mutlu günler dileriz. Müşteri Hizmetleri - Sixt Rent a Car

09 Mart 2024 10:29

Çözmediğiniz konuyu nasıl çözümlenmiştir diye cevaplayabiliyorsunuz. Aracı ek sürücüsüz kullandım. Başıma herhangi bir sorun gelseydi avukatım zaten işlem başlatıyor olacaktı. Kiraladığım aracın süresi doldu geri teslim ettim. Sorun sizin merkez şube yetkilinizde olduğu halde araç tesliminden sonra ek sürücü atayamıyoruz diyorsunuz. Ödemesini yapmak isteyen biz sürücü atamasını daha aracı teslim almadan sürücü vermeyin diyen şube yetkiliniz. Ek sürücü atanıp atanamayacağını nereden biliyor sisteme bakmadan İnsanları egonuz için mağdur edemezsiniz.

Sixt Ek Güvence Paketi Poliçesi Talebidir

Yusuf
30 Mayıs 2024 10:01
Mustafa sonuçtan memnun değil

03 Nisan 2025 23:54
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Nurullah
29 Haziran 2023 20:16