Uyumsuz Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Uyumsuz Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi
31 Aralık 2024 00:19

Bir ürün aldım ve benim arabama uyum sağlamadı, ürüne düşük puan verdim. Kendi adıma, çünkü açıklama da uyumsuzluk için bir bilgi yoktu, sipariş sonrası arayıp sormadılar da. Neyse Trendyol'dan bildirim geldi, satıcı ürününüzü değiştirecek diye, neyse tıkladım, satıcı sorununuza yardımcı olmak için sipariş bilgilerinizi istiyor. Yazdı onayladım. Buraya kadar normal sonrası, satıcı değiştirmeyi kabul etmediği gibi veryansın ediyor bana. Siz değişim diyorsunuz satıcı veryansın edip puanı değiştirmemi istemeye çalışıyor. Bir de bizim ürün mü işe yaramaz sizin aracınız mı işe yaramaz yazıyor. Neden ben bu duruma maruz kalıyorum? Satıcılarınız bu cüreti nereden buluyor? Ben iyi niyetle ürünü iade etmedim, kargo masrafı satıcıya çıkmasın zaten 100 TL den ne kazanıyor diye ama maruz kaldığım muamele bu. Müşteri temsilcinize şikayetim var diyorum, buradan da yapabilirsiniz. Uygulamadan da diyor, giriyorum satıcı değerlendirmede böyle bir bölüm yok. Tüketicinin arkasında sizin platformunuz da durulmuyor mu?

21 Ocak 2025 14:25
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 14:05
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2025 16:39

10 Mart 2025 11:55