Sinpaş GYO Saygısız Ve İlgisiz Üslup

25 Mart 2024 10:01

Fiyat bilgisi almak için müşteri hizmetleri ile görüştüm. 'Biz bilgi veremiyoruz, randevu oluşturalım' dediler. Saat ile ilgili kesin bir bilgi veremeyeceğimi söyledim, 'Biz randevu oluşturalım, siz uygun olduğunuz saatte gidebilirsiniz' dediler. Ben de iftara 45 dakika kala gittim. Önce üç kez tekrarladığım 15 yıllık numaramı yanlış söylediğimi söyleyerek randevumu bulamadılar, sonra gelen diğer kadın çalışan 'Biz şimdi iftara gideceğiz, iftardan sonra görüşelim mi?' dedi. Gelemeyeceğimi söylediğimde '12:30'daki randevunuza 6:30'da gelmişsiniz, siz bilirsiniz, güle güle' dedi ve beni gönderdi. Böyle bir ekiple zor müşteri kazanırsınız. Emin evimden ev aldım, 4 yıldır iletişimdeyim ve bir kere bile böyle bir üslupla karşılaşmadım. Ama Sinpaş, ilk randevuda çalışan disiplinini gösterdi.

26 Mart 2024 08:43 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Üyemiz ; Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, değerlendirmeye alınmıştır. Bizlere ilettiğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Yanıltıcı Vaatler Ve Beklenmedik Ödemeler

10 Mart 2025 12:24

Sultangazi Şubesinde Hoşnutsuz Karşılama Ve Zorunlu Telefon Talebi

15 Mart 2025 19:48
Sultangazi Şubesinde Hoşnutsuz Karşılama Ve Zorunlu Telefon Talebi

Üyelik Sonrası İletişim Ve Bilgilendirme Eksikliği Yaşadım

25 Nisan 2025 00:58
Üyelik Sonrası İletişim Ve Bilgilendirme Eksikliği Yaşadım

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Yanıltıcı Bilgi Ve Kötü Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

05 Eylül 2024 17:27