Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Singer Altında Ki İpi Çekmiyor Yani Dikiş Atmıyor

30 Ağustos 2023 13:29

21/12/2022 A101'de Singer dikiş makinesi satın aldığımızdan beri 3 kere servise götürdüm ve aynısını hatası veriyor. Altındaki ipi çekmiyor, garanti olduğu halde 2 seferde para aldıkları için 3 hafta serviste duruyor. Doğru düzgün dikiş yapmadan aynı hatayı veriyor. Bu kadar da olmaz, yeni makine talep ediyorum. Makinede sıkıntı var ya da servis doğru düzgün yapamıyorlar. Bu sorunun çözümünü bulmanızı rica ederim.

19 Eylül 2023 13:15

Merhaba şikayet yazdığım ama hala cevap yok

Ali

Merhaba Ayşegül Hanım. Tekirdağ yetkili servisi Karpat makine olarak yardımcı olmak istiyorum. Yeni iğne takmanıza rağmen atlama devam ediyorsa Yetkili Servisin görmesi gerekir. Bu arada iğnenin doğru takılması gerekir. Ters takılması durumunda dikmez. Doğru takılışı da iğnenin sapındaki düz yer makinenin arkasına bakacak şekilde takılması gerekir. Cihazın köpüklü kolisini atmadıysanız kargo ile bana gönderirseniz, yardımcı olabilirim. Bilginiz olsun.

Ali

Singer servisleri sayfasına girin. Karpat makine olarak ulaşabilirsiniz.

Ayşegül

Acaba adresinizi yönlendirebilir misiniz size kargoyla göndereyim

Ayşegül

Merhaba Ali Bey sizin dediniz gibi yaptığım yeni ine taktım ama hala aynı hata yapıyor altında ki ipi gelmiyor yardımcı oldunuz için çok teşekkür ederim

Dilay sonuçtan hiç memnun değil

Singer 1408 Dikiş Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Değişim Talep Ediyorum

Dilay