Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sinbo Elektrikli Izgara: Hayal Kırıklığı Ve Kalitesizlik

06 Aralık 2024 00:54

1 kez kullanım yapılan Sinbo Sbg 7102 Elektrikli Izgaranın kablolu ve ayarlı olduğu söylenen ama uzaktan yakından herhangi bir ayarlama bile yapılamayan termostat arızası... Aynı üründen 3 adet aldım. Her biri bir hafta arayla aynı yerden arıza yaptı. Hediye ettiğim kişiye mahcup oldum. Bu kadar kalitesiz bir ürünü Sinbo gibi bir firma neden üretir ve pazarlar onu da anlamıyorum. Plastik aksamı desen bir çocuk bile tutsa kırılacak kadar dayanıksız. Kazanı desen o kadar ince ki ya ilk kullanımda boyası ya da üzerindeki siyah renkli fırınlanmış boyası ilk kullanımda yanıyor. Dökülüyor ve simsiyah kazan bembeyaz bir hale gelir ama çıkardığı dumandan inanın evdeki insanları zehirlenmekten zor kurtardım. Bir iki kere suyunu az koysanız tepsinin mutlaka alt kısmı sıcaktan erir ve delinir. Üzerindeki ızgara bile ne eti ne balığı ne de tavuğu tellere yapıştırmadan pişirmiyor. Tel deseniz o kadar ince ki maşa değdirseniz yamuluyor. Yani bu ürünün belki tek sağlam parçası termostattaki kablo ve ucunda topraklı fiş. Sinbo'nun uzun yıllar önce aldığım ve hala nostalji olarak sakladığım ızgarayla arasında dünya kadar kalite farkı var. Maliyeti düşürmek için kullanılan her parçasından ne yazık ki almışlar. Paranızla bu durumları yaşamayın, ama bunu göze almak isteyenler bu ürünü alsın ve aldıktan bir hafta sonra şikayet var sitesine gelip şikayet açsınlar. Bu ürünün alındığından itibaren dört kere kullanıma dayanacağına bile inanmıyorum. Bana göre bu ızgaranın üretilip pazarlanması bile tüketiciye yapılan büyük bir saygısızlık. Türk halkı bu kadar ucuz ürünlere para aktaracak zaman harcayacak kadar bilgisiz değildir. Bu ürünün ne iadesini istiyorum ne teknik serviste tamir edilmesini. Emeğimle kazandığım paramı da böyle ucuz kalitesiz ilgisiz üreticilere hakkı olmadığı halde ödeme yaptığım için araştırmadığım için kendime kızıyorum. Zaten tek suçlu benim çünkü ben Sinbo'ya güvendim ve Sinbo Sbg 7102 Elektrikli Izgara makinesinin görselindeki kaliteli görüntüsüne aldandım. Kimseye herhangi bir 2024 üretimi ürünü tavsiye edemem. Hatta Sinbo'nun hiçbir ürününü tavsiye edemem artık. Ben hata yaptım siz yapmayın diye bu yazıyı yazma gereği hissettim. Amacım bir firmayı karalamak değil başımdan geçenleri anlatmak. Mağdur olmanın psikolojisiyle de buralara gelip ürünü Türk halkına Türk tüketicilere şikayet var vasıtasıyla şikayet etmek ve benim yaşadıklarımı diğer tüketicilerin yaşamamasını sağlamaktır. Ben hayatımdan artık Sinbo denen markayı çıkardım. Kesinlikle almayacağım.

06 Aralık 2024 10:50 (Şikayetten 9 saat sonra)

Yüzde 100 müşteri memnuniyeti ile çalıştığınıza inanmıyorum.% 100 müşterilerin memnuniyeti için Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde Türk halkına kaliteli sağlam ürünler üretmeniz yeter de artar. Böylece kimsede sizden başka bir memnuniyet beklemez. Ben şikayetimi kamu ile paylaştım o kadar. Sizden ne bir iade ne değişim ne iptal talebim var. Elimdeki 3 ürünü de ileride bu yazımdan dolayı beni rahatsız etmeye devam edersiniz diye faturasıyla kutusuyla birlikte saklıyor olacağım. Tüketiciler ucuz ve kalitesiz bir ürüne işini görmeyen bir ürüne para verecek kadar zengin değildir. Şikayet var sitesinde aynı sorunu yaşamış yüzlerce insan var ve şikayetin altında da otomatik olarak hazırladığınız biz yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalışan bir firmayız yazınız var. Sanki sorunlarımızı halletmiş gibi görünüyorsunuz ama hepsi günümüz teknoloji sisteminde sadece göz boyamak için yapılmış bir eylem. Hiçbir geçerliliği yok benim için. Bir daha kesinlikle Sinbo markası taşıyan Herhangi bir ürün satın almayacağım.

Sinbo Ayıplı Ürün Kahve Makinesi

Zeynep
23 Temmuz 2024 20:29
Sinbo Ayıplı Ürün Kahve Makinesi
Semra sonuçtan çok memnun

Semra
11 Mart 2025 23:20
"Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için"

Sinbo Kategorileri