Sınav Eğitim Kurumları Güneşevler Sınav Kurs Merkezinde Erken İptal Ücretinin İptali Talebi

06 Eylül 2024 13:59

Kızım Güneşevler sınav kurs dershanesinde 2,3 ve 5 Eylül tarihlerinde 3 gün 8. Sınıf kursuna katıldı ve bir fasikül dağıtıldı kurs için. Bugün sınıf değiştirme talebiyle konuştuğumuz müdür bey hiçbir şekilde yardımcı olmayarak sözleşmenizi iptal etme durumunuz da karşılaşacağınız ödemeler olacak diye kestirip attı. Oysa kızımı da yanımda getirdim kendisi de dinledi sınıf ta onca konuşan çocuklar bir yana bunların yaşanmayacağının garantisini vermek yerine bizim sözleşme feshi daha kolayına geldi. Şimdi eğitim dönemi öncesi 60000 TL nin % 10 unu ve eğitim materyal ücreti talep edilecekmiş tarafımdan. Eğitim dönemi daha başlamadı oysaki. Bu paranın tarafımdan talep edilmesini istemiyoruz biz kurstan memnunduk başlama dan sınıf değişikliği talebimiz vardı yaklaşık 10000 TL ücret talep edilecek kurs ücretinin 1/6 sının talep edilmesi adaletli mi müdür işini yapmak yerine bu kolayına geldi. Çok mağduruz. Şimdi yeni bir kurs merkezi arayacağım bir de ekstra ücret ödeyeceğiz.

06 Eylül 2024 15:11

Kurs merkezi aradı cayma bedelini ödemeyeceğimi 1. Modül parasını alacaklarını belirttiler neden ödüyorum

10 Eylül 2024 14:24 (Şikayetten 4 gün sonra)
10 Eylül 2024 16:43

Hocam benim çocuğum eğitim dönemi başlamadan 3 gün hazırlık kurslarına gitti ayrıca şube aradı cayma ücreti ödemeyeceksiniz dedi hala neden uzatıyorsunuz anlam veremedim?

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Yerine Ticaret: Dershanede Yaşanan Hayal Kırıklığı

25 Ekim 2024 20:04
Eğitim Yerine Ticaret: Dershanede Yaşanan Hayal Kırıklığı
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş Eğitim Kurumları Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunları!

11 Ekim 2024 11:22

Sınav Koleji Kayıt Silme Ücretinin Geri Vermemesi