Emre sonuçtan çok memnun

Simfer Fırın Camı Patladı!

Simfer Fırın Camı Patladı!
15 Aralık 2023 15:44
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Simfer burada değişimi yaptı ve mağduriyetimizi giderdi. Teşekkürler Simfer”

2023 Mart ayında Simfer marka fırın aldım, çalıştırdığımızda içinden sürekli değişik sesler geliyordu. Buna istinaden servis çağırdık, sorun yok cevabı aldık fakat sesler gelmeye devam etti. Bu hafta içinde fırının içinde yemek varken çalıştırdıktan 10 dakika sonra yüksek bir sesle iç cam patladı. Hemen sonrasında oluşan görüntüyü paylaşıyorum.
Buna istinaden müşteri hizmetlerini aradığımda kısa süre içerisinde bana ulaşacaklarını ve fırının değişimini değil yalnızca tamirini yapacaklarını söylediler. Ben bu ayıplı ürünü aylardır risk alarak kullandım artık arızalı ürünün değişiminin yapılması gerektiğini düşünüyorum. Aksi takdirde patlayacak dış camın oluşturacağı tehdidi tahmin ediyorum kimse üstlenemez.
Desteğinizi rica ediyorum.

19 Aralık 2023 13:25 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın K., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

23 Aralık 2023 09:32

Merhaba, Yanıt için teşekkürler ancak bana dönüş olmadı, şikayetimden 10 gün geçtikten sonra tekrar ben aradım, camın değiştirileceğini söylediler ancak ben garantili ürünün değişimini talep ediyorum. Daha önce de içinden sesler geldiği için servis çağırmıştım, şimdi camı patlayan bir ürünü kullanmak istemiyorum.

09 Ocak 2024 10:53

Ürünü değiştirdiler, anlayış gösterdiler. Destekleri için ekibe çok teşekkür ederim.

18 Aralık 2024 08:41

Simfer burada değişimi yaptı ve mağduriyetimizi giderdi. Teşekkürler Simfer

Muhterem
24 Nisan 2024 18:58
Simfer Marka Fırının Cam Patlaması
Simfer Marka Fırının Cam Patlaması
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
22 Ağustos 12:05
Nuri sonuçtan çok memnun

05 Ocak 2024 16:04
"Müşteri hizmetleri beni arayarak arızanın garanti kapsamında giderileceğini belirtmiştir Çok teşekkür ediyorum"
Muhammet sonuçtan çok memnun

Patlayan Cam Tehlikesi: Simfer Fırın Değişimi Talebi

Muhammet
06 Ocak 12:26
"Simfer markasına ve selda hanıma çok teşekkür ediyorum sureci güzel yönettiler ve değişimi kabul ettiler simdi hızlı bir şekilde ulaştılar bana markaya olan güvenimi tekrardan arttırdınız teşekkürler."
Patlayan Cam Tehlikesi: Simfer Fırın Değişimi Talebi

Halil