24 Eylül 2024 09:09

Kırıkkale'de Yenidoğan Mah. Cumhuriyet Cad. No:30/A adresine ve http://www.akyelpaze.com.tr/ internet sitesi adresine kayıtlı Şımarık AVM'den 14 Eylül Cumartesi günü Mennur Home marka fritöz tencere 20 cm aldım. Tencereyle 15 Eylül Pazar günü kızartma yaptım, daha sonra yıkayıp kurulayıp kaldırdım. Bir hafta sonra yine Pazar günü, 22 Eylül'de kızartma yapmak için tencereyi dolaptan aldığımda içinin küflenmiş olduğunu gördüm. Görünürde çelik tencere ama içi küf olmuş. Tencere çöp haliyle. Aldığım mağazaya gittim, mağaza görevlisine bir sefer kullandım bu hale geldi diye göstermeme rağmen fişim olmadığı için tencereyi alamayacaklarını söyledi. Yazarım şikayet ederim dediğimde, istediğiniz yere yazın dedi. Bir sefer kullandığım tencere ve param çöp oldu. Küflü tencereyi kullanamam, insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Yasal hakkım olan 14 gün içerisindeki kusurlu ürünü iade etmek istiyorum. Yaşadığım bu mağduriyetin çözüme kavuşmasını istiyorum.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
06 Şubat 2024 19:24

Kırıkkale Şımarık AVM İade Saçmalığı

16 Ağustos 2024 23:11

01 Mart 2025 01:42
Hedef AVM'de Sürekli Sorunlu Ürün Ve Hizmet
Melek sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 17:51
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

İks Alışveriş Merkezi İade Talebim Haksız Yere Reddedildi Yasal Haklarım Engelleniyor

14 Haziran 2025 18:48