Sikayet.com Şikayetvar Şikayetimi Yayınlamıyor

06 Mart 2024 15:15

Şikayet var sitesine şikayetimi yazıyorum yayınlanıyor kaldırılıyor aynı Şikayetten bahsediliyor diye mesaj geliyor yayınlamıyor. Şikayetvar dan Şikayetimin kaldırılmamasını talep ediyorum. Sonuçta aynı şikayetlerden bahsediyor olabiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Özgür

Casibom adı altında ki site için değerlendirme ve ekran görüntüsü paylaşmama rağmen yayınlamadı, büyük ihtimal para alıyor site

Özgür

Gerekli düzenleme yapıldı tarafları tarafında

Seran
Seran

Tam 7 kez bir siteyi şikayet ettim belgeler fotoğraflar videolar gönderdim yok hiçbir şekilde yayınlama şansı yok para alamadığı ya da burayı sallamayan firma ve sitelerin şikayetlerini yayınlıyor sadece

Pelin
Pelin

Şikayet varın gelir kaynağı kurumsal üyeler, bu site müşterisinin imajını zedeleyecek hiçbir şeyi 100% haklı olsanda yayınlamaz. Büyük firmalar ile ilgili gerçek şikayetler buraya bir şeyler yazarak giderilmiyor maalesef...

Yaşar
Yaşar

3 kez şikayet yazmama belgelerini fotoğraflarıyla atmış olmama rağmen iddialarınız asılsız firma başka beyanda bulundu bahaneleriyle yayınlamadılar çünkü Şikayetvar ın finansörler büyük firmalar bu yüzden haklı da olsak boşa inat ettim kaç kez yazdım ama bana mısın demediler burasıda güvenilecek çözüm aranacak bir yer değil

Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Fahrettin
11 Nisan 2024 22:28

04 Haziran 2024 17:04
Dexter sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 16:20