Furkan sonuçtan memnun

11 Eylül 2024 15:43
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Sevval Hanıma ilgisi ve desteği için çok teşekkür ederim.”

Adıma kayıtlı aracıma 15.04.2024 tarihinde Zorunlu Trafik Sigortası ve Kasko yaptırdım. Aracımı 10.09.2024 tarihinde sattım. Kasko ve Trafik için 2 ayrı SMS olmak üzere Sigortam.net'ten tarafıma "Merhaba Furkan A. Kasko Poliçenden Kazandığın 1718 TL tutarındaki Sigortam.net indirimini, poliçeni 10/09/2024 tarihinde iptal ettiğin için kartından tahsil etmeyi denedik ancak yapamadık. 4442400 numaralı Sigorta Destek hattımızı arayarak bize ulaşmanı rica ederiz. Mersis 0770015174700010 SMS iptal için SNET RET yazıp 7889'a gönderin http://sgrtm.net B016" mesajı geldi. Dikkate almadım ama tekrar tekrar üç defa aynı mesaj geliyor. İndirim hakkı sigorta poliçesi karşılığında yapılmış bir şey. İndirimin iadesi hiçbir mevzuatta yazmıyor. Sorunumun giderilmemesi durumunda Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim.

11 Eylül 2024 15:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

11 Eylül 2024 16:04

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebini inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgilerin aracılığıyla sana gerekli bilgilendirmeyi yaptık.Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Sevgilerimizle, Sigortam.net

Furkan
12 Eylül 2024 12:35

Sevval Hanıma ilgisi ve desteği için çok teşekkür ederim.

Ali sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2024 14:41
"Beni arayan Esra hanıma çok teşekkürler. Sorunumu çözdü ve çok ilgili alakalı davrandı"
Ayhan sonuçtan çok memnun

14 Mayıs 14:51
"Teşekkür ederim hızlı çözüm için"
Sigorta İndirimi İadesinde Yaşanan Sorun Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Orhan sonuçtan çok memnun

Sigortam.net İndirimi Geri İstemesi

31 Ağustos 2024 12:16
"Sigortam.net gerçekten kurumsal kimliğine yakışır şekilde hızlı bir şekilde soruna çözüm üretti. Ayrıca ilgi alaka ve kibar yaklaşımından dolayı Müşteri hizmetlerinden Esra hanıma çok teşekkür ederim. Teşekkürler Sigortam.net"
Sigortam.net İndirimi Geri İstemesi