sigortaladım.com Yanıltıcı Kasko Kampanyası: Araç Muayene Hediyesi Sorunu

12 Temmuz 2024 02:01638

Sigortalandım.com kampanyası olan kasko yaptırana araç muayene hediyesini yanıltarak sonradan geri çekiyor. Müşteri temsilcileri ile yaptığım görüşmeler neticesinde bana kasko bitiminden sonra devreye gireceği söylüyorlar. Kasko bitimini beklesem muayene süresi doluyor, cezalı oluyorum. Böyle olunca da yine kampanyadan yararlanamıyorum. 2023 yılında kasko yaptırdım, tanımladılar. 2024'te olmaz dediler. 2023 yılına ait telefon görüşmelerini incelemişler, teklifleri o zaman verdikleri Opet yakıt promosyonu ya da Migros promosyonu teklifi ile dönüş yaptılar.

15 Temmuz 2024 08:55 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Cemal E, Şikayet talebini aldık ve konuyla ilgili araştırmalara başladık. Müşteri Memnuniyeti ekibimiz konuyu öncelikli olarak takip edecek ve en geç 24 saat içerisinde sorununun çözümü için sana ulaşacaklar. Her türlü destek, detaylı bilgi ve aklına takılan sorular için 7/24 yanındayız. Bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz.

19 Temmuz 2024 23:01

24 saat içerisinde cevap vereceklerdi. Müşteriyi ciddiye almıyorlar. Ağam bunlar bizimle eğleniy. Memleket işte müşteriyi ciddiye almayan firmalar seçmeni ciddiye almayan siyasetçiler. Nasıl olsa kitle uygun kitleyin gitsin.

25 Temmuz 2024 09:04

Değerli Müşterimiz Cemal e, Şikayet talebini aldık ve konuyla ilgili araştırmalara başladık. Müşteri Memnuniyeti ekibimiz konuyu öncelikli olarak takip edecek ve en geç 24 saat içerisinde sorununun çözümü için sana ulaşacaklar. Her türlü destek, detaylı bilgi ve aklına takılan sorular için 7/24 yanındayız. Bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz. Sigortaladım.com ‘sigortaladım, rahatladım’ sigortaladım bizi sorunlarda veya taahüdününü yerine getirmede pek ciddiye almıyor klişe bir metin ilgileniyoruz araştırıyoruz deyip geçiştiriyorlar.

Metin
Metin
16 Temmuz 2024 16:04

Bu uygulamada mantık hatası var kullanabilirliği düşünülmeden sanki kullanılamasın mantığı ile üretilmiş... Aracın sigorta bitiminde muayene hakkı doğuyor sigorta yaptırınca 1 sene beklemeniz gerekiyor hususi otomobillerin sıfır alındığında 3 daha sonrasında 2 yılda bir yapılan muayene işlemini denk getirebilmeniz için neredeyse mucizeye ihtiyacınız var ivedi şartlarının yeniden düzenlenmesi gerekmektedir.

Sigortaladım.com Sözünde Durmayıp Kampanya Hediyesini Vermiyor

Mmehmet
23 Haziran 2024 16:46733

Sigortaladım.com'dan kasko yaptırdım. Kasko yaptırana araç muayenesini kampanya olarak bedava verdiler. Fakat Sigortalad...

Sigortaladım.com Sözünde Durmuyor. Kampanya Hediyesini Vermiyor.

Adem
12 Haziran 2024 17:16925

"Marka sorunumu giderdi. Ancak; maalesef, sorunumu kendileriyle iletişime geçtikten 20 gün sonra, ve Şikayetvar platformuna yansıdıktan sonra, yani bir anlamda zoraki giderdi. Teşekkürler..."

Sigortaladım.com Sözünde Durmuyor. Kampanya Hediyesini Vermiyor.

Sigortaladım.com Uygulanmayan Kampanya Vaatleri

Ali
22 Nisan 2024 19:20767

"Sorunum geç de olsa çözüldü teşekkür ederim"

Sigortaladım.com Çekici Kampanyası Yalanı

Sigortaladım.comÇekici Kampanyası Yalanı

Esat
Sigortaladım.com Müşteriyi Aldatıyor, Olmayan Vaatlerde Bulunuyor!

Sigortaladım.comMüşteriyi Aldatıyor, Olmayan Vaatlerde Bulunuyor!

Fuat
Sigortaladım.com Çekici Kampanyası Yalanı

Sigortaladım.comÇekici Kampanyası Yalanı

Uğur
Sigortaladım.com İlgisiz Ve Alakasızlar!

Sigortaladım.comİlgisiz Ve Alakasızlar!

Okan