Siemens Ocak Servis Ücreti Ve Tekrarlayan Arıza Sorunu

10 Aralık 2024 10:27

Yaklaşık 1 kaç yıl önce Siemens marka ocağımızın büyük gözü çalışmamaya başladı. Bunun üzerine servise haber verdik. Servis geldi ve gözdeki malzemenin arızalı olduğunu fakat ocak yurt dışında üretildiği için yenisi ile değiştiremeyeceğini ve çıkma malzeme takacağını belirtti. Bunun üzerine ocağın garantisi bitti. Arıza tekrar nüksetti. Servisi aradık aynı arıza devam ediyor dedik. Garantiniz bittiği için 550TL servis ücreti ile randevunuza devam edebilirsiniz diyor. Bunun üzerine aynı arıza dediğimizde ücreti almamız gerekiyor diyorlar.

10 Aralık 2024 10:51 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Coşkun
Coşkun
10 Aralık 2024 14:49

Servis ücretsiz şekilde bugün geldi. Servis bir önceki durumu kabul ediyor. Bizden birileri açmış diyor (Çünkü vidaları bile yenisi ile değiştirmediler). Fakat garantisi bittiği için 3800 TL fiyat çıkarıyor. Garantisi varken geçici onarılan makinem aynı yerden geri dönülemez şekilde bozuldu. Şimdi de ücretli değiştiririz diyorlar. Yazık. Durumu HHK'ne götüreceğim. Makinemi yeni farklı marka ocak ile değiştireceğim. Bundan sonrası için ; Siemens, Bosch marka beyaz eşya almayacağım. Satış sonrası hizmeti beklentimin çok altındadır.

11 Ekim 2024 19:39

15 Ocak 2024 15:44

28 Aralık 2024 12:51
Siemens Beyaz Eşyalarımız Dökülüyor!
Soner sonuçtan memnun değil

28 Ağustos 2024 19:54