Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 23:08

Siemens Klima Montajı hk.
Siemens klimamızı 01-07-2024 tarihinde montaj için kayıt oluşturduk fakat Samsun İlkadım Siemens Klima Montaj servisinden hiç memnun kalmadık. Montaja bir türlü zaman bulamadı. Lütfedip 13-07-2024 de montaja geldiler fakat işlerini yarım yamalak yaptılar. Mesafe uzun dediler. Pompa takacağız dediler. 1400 TL lik pompayı 2500 TL'ye sattılar. Başta boruların geçeceği kanalı kendilerinin ücretsiz takacaklarını söylemelerine rağmen bugün yarın yapacağız diyerek beklettiler. 27-09-2024 tarihinde tekrar kayıt açtırdım yarım işlerini bitirsinler diye ama araya araya 02-10-2024 geldiler; bu seferde kanal elimizde yok ve 2400 TL daha verirseniz gelir yaparız diyorlar. Bundan dolayı;
1-Siemens Markasına güvenerek almıştım fakat hayal kırıklığına uğradım. Bir daha da almayı düşünmüyorum.
2-Söz verdikleri kanalı bu zamana kadar bekleterek bir de şimdi üzerine para istiyorlar. Bu iş ahlakına ne kadar sığar?
Siemens bu olanlara nasıl işlem bekliyorum.

03 Ekim 2024 09:29 (Şikayetten 10 saat sonra)

05 Ekim 2024 01:30

Bilgi istendi ama sorunum çözülmedi halen beklemedeyiz

09 Ekim 2024 10:05

Sorunum halen çözülmedi ve dönüş yapacaklarını söyledikleri halde dönüş yapılmadı. 1 yıl içinde Siemens ten ; 1 buzdolabı,1 Çamaşır makinesi, 1 Kurutma makinesi ve 1 Klima almadığım halde müşterisine verdiği değeri görmüş oldum. Bundan sonrasında alacağım ürünlerde ve tavsiyelerimde Siemens olmayacak

03 Ağustos 2023 11:18
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Klima Ve Servis Konusunda Ne İlgileniyor Ne De Düzeltiyor

29 Haziran 2024 14:20
Siemens Klima Ve Servis Konusunda Ne İlgileniyor Ne De Düzeltiyor
Ahmet sonuçtan memnun değil

15 Mart 2025 19:03

20 Temmuz 2024 18:00
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Klima Gürültü Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

05 Aralık 2024 15:21