Siemens Ev Aletleri Bulaşık Makinesi Ekran Arızası!

Siemens Ev Aletleri Bulaşık Makinesi Ekran Arızası!
14 Ocak 2024 13:332.912

Evimin bütün beyaz eşyalarını kaliteli olduğu düşüncesiyle Siemens markasından tercih ettim. 2020 yılında ekstra garanti hizmeti satın aldım. İq500 model bulaşık makinesinden beklediğim performansı alamadım; bulaşıkların yeterince temizlenmemesi sorununu göz ardı etmeye çalışsam da, cihazın ekranı sürekli olarak bulaşıklar içindeyken kendiliğinden kapanıp açılıyordu. Ekran kartı değişimi yapıldı ancak sorun devam etti. En son, içi bulaşıklarla doluyken ekranı yine bozuldu ve yetkili servise değişim talebinde bulundum. Ancak 'senede beşten fazla ekran kartı değişimi olursa talebinizi yerine getirebilirim' gibi tuhaf bir cevap aldım. Onarıma rağmen sorunu sürekli yaşıyorum. Bu mağduriyetimi bildiriyorum ve durumu Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağım.

15 Ocak 2024 10:38 (Şikayetten 21 saat sonra)

Siemens Paslanma Sorunu İle Güvenimizi Sarstı

24 Ocak 2024 18:076.574

"Siemens Genel müdürlük, Siemens müşteri hizmetleri, Adana Teknik Servis bölge müdürü Ahmet Soyubelli ve teknik servis ekibine teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Siemens Servis Hatası

Siemens ServisHatası

Burak
Siemens Servis Ücreti Alındı Ama İşlem Uygulanmadı!

Siemens ServisÜcreti Alındı Ama İşlem Uygulanmadı!

Deniz
Siemens Bulaşık Makinesinde Çatlaklar Oluştu!

Siemens BulaşıkMakinesinde Çatlaklar Oluştu!

Erman
Siemens Bulaşık Makinesi Pişmanlığı