Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 14:20

Merhabalar, dört yıl önce Siemens marka 9 kg çamaşır makinesi aldım ve servis çağırdım. Servis, 'Makinenin kazanı yemiş' dedi. Tamir için 7.500 TL, değişim için ise 10.000 TL fiyat biçti. Açıkçası, dört yıl içinde Siemens gibi bir markanın makinesinin kazanının yemesi bizi şaşırttı. Biz, 'Siemens iyidir' düşüncesiyle güvenerek aldık; ancak hayal kırıklığına uğradık. Siemens'in nasıl olur da kazan yediğini anlayamadık. Makineyi büyük bir titizlikle kullanmamıza rağmen evde uçak kalkıyor gibi ses yapıyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Yeni bir makine almayı düşünsek yüksek maliyetli, servise vermek de aynı şekilde pahalıya geliyor. Garantisi biteli henüz üç buçuk ay olmuştu. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Garantisi biter bitmez ürünün neden bozulduğunu anlamıyorum. Çevremde herkes Siemens, Bosch, Profilo markalarını kullanıyor. Bu durumu onlarla da paylaşacağım. Çok üzgünüm, lütfen yardımcı olun.

22 Nisan 2024 14:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Nisan 2024 18:03
Siemens Beyaz Eşya Markası Mı? Yoksa Paslanabilir Çöp Tenekesi Mi?
Meral sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 14:14
Siemens Çamaşır Makinesi Şikayeti
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 14:15
Sorunlu Siemens Makine Ve Bitmeyen Servis Çilesi
Sorunlu Siemens Makine Ve Bitmeyen Servis Çilesi
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Arıza Tespiti Ve Gereksiz Yüksek Ücret Talebi

24 Nisan 2025 15:03
Yanlış Arıza Tespiti Ve Gereksiz Yüksek Ücret Talebi
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Çamaşır Makinem İçin Tekrar Tekrar Yüksek Ücret Talep Ediliyor

27 Ekim 2025 13:06

Siemens Ev Aletleri Kategorileri