Siemens 41 Gündür Ödeme Yaptığım Buzdolabını Teslim Etmiyor

12 Mayıs 2023 16:45
Melih
11 Mayıs 2023 20:14

İzmir İstinyePark Siemens mağazasından 41 gün önce aldığımız buzdolabı teslim edilmiyor

12 Mayıs 2023 16:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Kubilay

14 Haziran 2023 de Siemens çamaşır makinesi için yetkili servisi aradım arıza kaydı oluşturdum devamında 16 Haziran 2023 de arıza tespiti yapıldı tarafıma özel yetkili servis ekran arıza ekran siparişi vereceğiz dendi ardından defalarca Siemens'i aradım zor bela afyonda ekran bulundu takıldı gelen ekran arızalı cıktı muhtemelen kontrol edilmeden çıkmıştır ekran. İkinci ekran siparişi verildiğini söyledi yetkili servis bende Siemens yetkili servisi aradım 2. Kez ekranı 15 gün bekledik toplamda 21 gün bekledim çamaşır makinesiz kaldık elde çamaşır yıkadık 21 gün dile kolay 21 gün sene 2023 biz elde çamaşır yıkadık mağdur olduk devamında 2. Kez gelen ekran takıldı yumşatici almıyor şu anda da. Üzerine de 1800 TL fiyat çıkardılar 21 gün mücadelenin sonunda 500 TL indirim yaptılar lütuf edip asla Siemens zamanın paran çöp olur

Kubilay

Siemens pişmanlıktır eşe dosta kesinlikle tavsiye etmeyelim yaşadığımız mağduriyeti anlatalım sosyal medyada takipçisi çok olan sayfalarda anlatalım yaşadığımız mağduriyeti paramız cop oldu resmen rezilliğimizde yanımıza kar kaldı

Kubilay

14 Haziran 2023 de Siemens çamaşır makinesi için yetkili servisi aradım arıza kaydı oluşturdum devamında 16 Haziran 2023 de arıza tespiti yapıldı tarafıma özel yetkili servis ekran arıza ekran siparişi vereceğiz dendi ardından defalarca Siemens'i aradım zor bela afyonda ekran bulundu takıldı gelen ekran arızalı cıktı muhtemelen kontrol edilmeden çıkmıştır ekran. İkinci ekran siparişi verildiğini söyledi yetkili servis bende Siemens yetkili servisi aradım 2. Kez ekranı 15 gün bekledik toplamda 21 gün bekledim çamaşır makinesiz kaldık mağdur olduk devamında 2. Kez gelen ekran takıldı yumşatici almıyor şu anda da. Üzerine de 1800 TL fiyat çıkardılar 21 gün mücadelenin sonunda 500 TL indirim yaptılar lütuf edip asla Siemens zamanın paran çöp olur

Esra

Biz de Ankara'da aynı sorunu yaşıyoruz. Buzdolabı gelmedi, nerede olduğunu da bilmiyoruz. Kimse de çözüm sunmuyor. İnanılmaz bir durum. Keşke almasaydık.

Siemens Ev Aletleri Kategorileri