Sıcak Musluk Lütfen Bizi Duy!

14 Şubat 2024 20:25

T**** Ö*** adına kendi resmi sayfasından satın aldığımız ürün sorunlu. Mail haricinde herhangi bir iletişim yöntemi olmadığı için mail yoluyla ulaştık; ancak herhangi bir geri dönüş alamadık. Videoda görüldüğü gibi çok hassas bir ayar yapıldığında ürün devreye giriyor. Ancak bu durum, ürünün el değmeyecek kadar sıcak olmasına ve bağlı olduğu elektrik tesisatı kablosunu aşırı derecede ısıtmasına neden oluyor. Belli ki ürün kusurlu. İade etmek istesek de, kutusundan çıkan ürünün iade edilemeyeceğine dair saçma bir uyarı var. Firmanın bu durumu göz önünde bulundurup bize ulaşmasını umuyoruz.

14 Şubat 2024 20:38 (Şikayetten 13 dakika sonra)
14 Şubat 2024 20:41

Ürün suyu ısıtma görevini fazlasıyla yapıyor ve üründe herhangi bir kusur görünmüyor. Cihazın Görevi suyu ısıtmaktır. Su basıncınızı düzenlemenizi öneririz. Bu mümkün değilse cihazı iade edebilirsiniz. Web sitemizde ilan ettiğimiz tüm mail Adreslerimizden Bize ulaşabilirsiniz

Yusuf
Yusuf
15 Şubat 2024 21:29

3 mail adresine 2 farklı hesaptan mesaj attık aktif olduğunu söylediğiniz adreslerden cevap yok bir sorunmu var yoksa 14 gün dolsun diye mi bekliyoruz

Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Gülhan
08 Nisan 2025 19:39
Yeni Ürün Arızası Ve İletişim Sorunları

06 Aralık 2023 12:57
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
12 Ağustos 2023 12:44
"Samsung markası ve ürünleri çok güzel ama web sitesi üzerinden sipariş yönetimi stok yönetimi gözden geçirilmeli. Sipariş elime geç ulaşsa da Samsung dan memnunum. Web sitesi sipariş, stok yönetimi, kargo sistemi, kargolandıktan sonra takip etme geliştirilmeli. Ürün ön sipariş edildikten sonra ilk satın alınan müşteri olarak ilk bize ulaştırılmalı ve ulaştırılmalıydı. Teşekkürler."

Ahmet
04 Ocak 2024 12:57
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 21:54