Sporindirim.com'dan Aldığım Ayakkabı Orijinal Çıkmadı Ve İade Talebim Reddedildi

20 Kasım 2024 11:348.059
Özge'nin Teşekkür Mesajı
Satıcısı ile sorun yaşadığım alışverişimde Shopier devreye girerek sorunumu çözde ve ürünümün iadesini sağlayıp ücret iademi gerçekleştirdiler. Destekleri için Shopier'a teşekkür ediyorum.

Shopier'da satış yapan Sporindirim.com sayfasından orijinal olduğunu iddia ettikleri bir ayakkabı aldım. 937927273 sipariş numaram. Ayakkabının kutusunu açar açmaz aşırı derecede bir plastik kokusu hissettim. Ayakkabının yüzeyinde birçok hata var. Yamuk yapıştırılmış, yapıştırıcılar bulaşmış ve dağılmış. Ürünlerinin orijinal, yurt dışı ithal olduğunu söylemişlerdi ancak kesinlikle orijinal değil. Kanunen hakkım olan iade seçeneğini talep ettiğimde kabul etmediler. Shopier'den iademi talep ediyorum.

28 Kasım 2024 13:20

Melisa
Melisa
22 Mayıs 2024 08:095.226

"Superstep1 den aldığım ayakkabıyı iade etmediler günlerce uğraştırdılar. Shopier e teşekkür ederim"

Shopier Üye Olmadan Satın Aldım İade Talebi Nasıl Yapabilirim

Shopier Mağazası Kusurlu Ürüne İade Yapmıyor!

Merve
Merve
27 Ekim 2023 17:582.390

"Şikayetime anında dönüş yapıldı ve her süreçte bilgilendirildim. Sorunumu bu kadar hızlı çözdüğünüz için teşekkür ederim."

Shopier Aracılı Goodstep.tr İade Etmiyor

Viyan
Viyan
14 Mart 2024 18:246.724

Shopier aracılı Instagram'da goodstep.tr Adıyla satış yapan bir mağazadan Nike ayakkabıyı orijinal vaadiyle aldım. Ayakk...

Shopier Aracılı Goodstep.tr İade Etmiyor
2 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Shopier İade Talep Ediyorum!

Shopier İade TalepEdiyorum!

Shopier Satış İçin Onay İstiyorum!

Shopier Satış İçinOnay İstiyorum!

Nurberi
Shopier Ürünler Hatalı Geliyor İade İstiyorum!

Shopier ÜrünlerHatalı Geliyor İade İstiyorum!

Umut
Shopier Müşterime Tutar İadesi Yapmıyor!

Shopier MüşterimeTutar İadesi Yapmıyor!

Çağdaş
Shopier Üyelik 24 Saatten Fazla Bir Süre Onaylanmaması

Shopier Üyelik 24Saatten Fazla Bir Süre Onaylanmaması

Taha
Shopier Yanlış Renk Ürün Gönderimi!

Shopier Yanlış RenkÜrün Gönderimi!

Şeref

Öne ÇıkanKonular