Seda sonuçtan çok memnun

17 Mayıs 2024 16:07
Seda'nın Teşekkür Mesajı
“Ürünü satın aldığım marka bazı mesajlarıma dönüş yapmadı. Ancak Shopier ekibi inanılmaz ilgiliydi. Defalarca arayıp süreci takip ettiler, ücret iadesi yapıldı. Teşekkür ederim.”

Mac Bag Luxury'den sipariş oluşturmak için bir şey soracaktım WhatsApp iletişim numaralarına mesaj atmıştım. Dönüş yapılmadı. Yoğun olabileceklerini düşünüp, önemsemedim. Sonra Shopier sayfalarından bir ürün siparişi verdim. Çanta geldi. Aşağıda fotoğraflarını görebilirsiniz. Logosu üzerinde bir çizik vardı ve çantanın kenarları sarı, çok çirkin duran bir yapıştırıcıyla yapıştırılmış, daha doğrusu tam yapıştırılmamış. Ufak bir bölümünde de ufak yırtık vardı. Sayfalarında iade olmadığı ancak değişimin mümkün olduğu yazıyordu. Çantanın fotoğraflarıyla birlikte telefon numaralarına mesaj atıp ürünü değiştirmek istediğimi söyledim. 3 gündür cevap yok.

Seda
Seda
30 Mayıs 2024 17:21

Shopier Üzerinden Alınan Üründe İletişimsizlik Ve İade Sorunu!

Çiğdem
28 Mayıs 2025 10:50
Shopier Üzerinden Alınan Üründe İletişimsizlik Ve İade Sorunu!

Meryem
12 Aralık 2023 23:16
Shopier'den Aldığım Passionisbags_ İsimli Markanın Mesajlara Dönmemesi

22 Kasım 2024 22:29
Semih sonuçtan çok memnun

Semih
15 Ocak 2025 15:09
"Ben süreci çoktan bankaya iade talebi olarak iletmiştim, ama görebildiğim kadarıyla iadeyi başlatmasam Shopier zaten benim adıma sorunu çözecekmiş, başvurmama rağmen yardımcı oldular teşekkürler."
Shopier Ve Satıcı Arasında Mağduriyet