Shopier-Lune Jewelry Satıcısı Ürünümü Göndermiyor

21 Aralık 2023 20:334.854
Edanur'un Teşekkür Mesajı
Shopier tarafından siparişim iptal edilip para iadesi yapıldı. Teşekkürler

Shopier üzerinden Lune Jewelry adlı satıcıdan sipariş vermiştim. Ancak siparişim 1 haftadır kargoya verilmedi. Instagram üzerinden iletişime geçmeme rağmen her seferinde siparişiniz kargoya verildi yola çıkınca size mail gelecek, ekranda güncellenmesi zaman alıyor diyerek atlattılar. Ancak takip numarası bir türlü paylaşmıyorlar. Kargo firmasını arayıp adıma kargo olmadığını öğrendikten sonra yine Instagram'dan ulaşıp durumu anlatıp siparişi iptal etmek istediğimi söyledim ancak şimdi de mesajlara geri dönmüyorlar. Siparişimi iptal etmek istiyorum, satıcıya ulaşamadığım için destek alamıyorum. Bu markadan bir daha alışveriş yapmayacağım, yapacaklar da paralarını kaptırmayı göze alsın.

22 Aralık 2023 15:31

Shopier tarafından siparişim iptal edilip para iadesi yapıldı. Teşekkürler

Lune
Lune
24 Aralık 2023 15:48

Merhabalar Eda hanım Bizimle iletişime geçtiğinizde kargo takibinizi sipariş numaranız ile internet sitemizden yapabileceğinizi belirtmiştik. Sipariş takiplerinin sadece uygulama üzerinden yapılıp ekstra kargo kodu görüntüleyemediğimizden ötürü bir kargo kodu paylaşamadık sizin ile. 14 aralıkta oluşturduğunuz siparişiniz 18 aralıkta kargoya verilmiştir. Sizinle konuşmamızda da belirttiğimiz gibi kargo firması tarafından 2 gün boyunca yola çıkarılmadığı için siparişiniz sisteminiz güncellenmemiştir bu konunun bizim ile alakası olmamasına rağmen sizi mağdur etmemek açısından siparişiniz kargoya teslim edilmesine rağmen 21 aralıkta para iadeniz hemen gerçekleştirilmiştir. Yani belirttiğiniz gibi siparişinizin. 1 hafta kargoya verilmemesi veya para iadesi yapılmaması, mesajlara dönülmemesi gibi bir durum söz konusu değildir. Ariyetten siparişlerimizin ücretleri sizlere teslim edilmeden hesabımıza yatmamaktadır yani ortada para kaptırmak gibi bir durum söz konusu değildir. Mutlu günler dilerim

Shopier Siparişim 3 Haftadır Kargolanmadı İade İstiyorum

Meryem
Meryem
31 Mart 2024 22:24401

"İlgilendiğiniz için teşekkürler"

Shopier Siparişim 3 Haftadır Kargolanmadı İade İstiyorum

Azra
7 Temmuz 2024 21:531.774

"Hızlı bir şekilde sorunum çözüldü teşekkür ederim."

Alperen
Alperen
21 Mart 2024 16:571.062

"Teşekkür ederim"

2 Yorum

Tümünü Gör
Shopier İade Talep Ediyorum!

Shopier İade TalepEdiyorum!

Shopier Satış İçin Onay İstiyorum!

Shopier Satış İçinOnay İstiyorum!

Nurberi
Shopier Ürünler Hatalı Geliyor İade İstiyorum!

Shopier ÜrünlerHatalı Geliyor İade İstiyorum!

Umut
Shopier Müşterime Tutar İadesi Yapmıyor!

Shopier MüşterimeTutar İadesi Yapmıyor!

Çağdaş
Shopier Üyelik 24 Saatten Fazla Bir Süre Onaylanmaması

Shopier Üyelik 24Saatten Fazla Bir Süre Onaylanmaması

Taha
Shopier Yanlış Renk Ürün Gönderimi!

Shopier Yanlış RenkÜrün Gönderimi!

Şeref

Öne ÇıkanKonular