Shopier İlintili Bilgi Sorunu Yüzünden Hesap Açamıyorum

Shopier İlintili Bilgi Sorunu Yüzünden Hesap Açamıyorum
22 Mayıs 2024 18:16

Shopier'de e-ticaret lisanslı forma satışı yapmak istiyorum. Çoğu kişi bu şekilde Shopier'den satış yapıyor. Üyeliğimin reddedilmesinin sebebi, 'Shopier üyelik başvurunuzda belirttiğiniz ürünün, hizmetin veya mecranın, platform kurallarımız gereği uygun olmadığı değerlendirilmiştir.' şeklinde belirtilmiş. Detaylı araştırdığımda daha saçma nedenler veriliyor. 'Üyelik başvurunuzda yapılan incelemede, üyeliğinizle ilişkili bulunan diğer üyelikler sebebiyle riskli olarak değerlendirilmiştir.' deniliyor. Bu yüzden onay alabilmek için sürekli başvuru yapıyorum.

Mete
17 Şubat 15:06

Shopier'de mağaza üyeliği açamıyorum. Aylardır sürekli alakasız bir hata ile reddediyor. Farklı e-postada gelen yanıt alakasız; satacağım giyim ürünlerini yazıyorum, gelen e-posta "Shopier üyelik başvurunuzda belirttiğiniz ürünün, hizmetin veya mecranın, platform kurallarımız gereği uygun olmadığı değerlendirilmiştir. Bu sebeple hizmet veremeyeceğimizi üzülerek bildiririz." diyor. Ne denmeli şimdi? Zaten Shopier'de giyim ürünleri satıldığı için gördüm ve üye olmak istedim.

Betul
08 Ekim 2024 23:04