03 Eylül 2024 12:05

Shopier üzerinden daha önce 1100 adete kadar sipariş alıp sonra sayfamı kapatmıştım. Bana özenen küçük kardeşim için yeniden kendi adımla hesap açtım. Daha sonra ürünlerini satmaya çalıştı ama beceremedi. Ben de jest olsun diye tüm ürünlerini kendi kredi kartımdan sipariş verdim. Ama Shopier direkt hesabı askıya aldı. Ürünlerimi aldığıma dair faturam var, satış faturam var, şahıs şirketim var ve vergisi veriliyor. Ayrıca banka limitim de buna müsaade ediyor ama Shopier hesabımı askıya aldı ve paramı geri vermiyor. Hesabın açılması için belge göndermem gerekiyormuş. Tekrar hesap açmak veya belge göndermekle uğraşmak istemiyorum, paramı iade edin. Dediğimde muhatap yok, müşteri hizmetleri mail adresine yazın biz yardımcı olamayız diyor. Maile yazıyorum, 5 gündür geri dönen yok. Bazıları komisyon düşürmek için kendi kartınızdan çekmişsiniz diyor. 9 taksit yapmışım, taksitle 58 bin TL'lik alışveriş 73 bin TL olmuş, ayrıca o 58 binden bir de Shopier komisyon kesecek. Böyle komisyondan kaçmak mı olur? Gidip kredi çeksem daha ucuza denk geliyor. Kaçtığımı söyledikleri komisyonda 5.99 yerine 5.49. Ayrıca kendi komisyonlarını kesip bana faturasını göndermişler ama benim param ortada yok. Hepsinin iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde mahkemeye başvuracağım.

Asrın
12 Temmuz 2023 13:20

Yıldız
06 Kasım 2024 11:07
Shopier'de Ödeme Sorunları Ve Hesap Askıya Alınması
Revan sonuçtan hiç memnun değil

Hesap Askıya Alındı: Parama Ne Oldu?

Revan
21 Ocak 2025 17:38