Hatice sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2024 17:07
Hatice'nin Teşekkür Mesajı
“Satıcının kendisi ilgilenmese de Shopier'e ilgileri ve sorunumu çözdükleri için teşekkür ediyorum.”

Shopier beege (BG1 Sportive) üzerinden Guess marka bir çanta aldım. Satıcı, çantanın orijinal olduğunu iddia ediyor ama gelen ürün replika ve ürünün dış demirlerinde paslanma/aşınma mevcut, dikiş hatası var, iç astarı lekeli ve çanta kayışında da soyulmalar var. İade için sayfaya yazdığımda, iade kabul etmediklerini söylediler ama mesafeli satış sözleşmesi gereği 14 gün içerisinde ürünü iade etme hakkım var. Asla iadeye dair geri dönüş yapılmıyor. Geri dönüş yapıldığı zamanlarda da alakasız cevaplar alıyorum.

05 Kasım 2024 17:13

Şikayeti Çözüldü

Shopier yetkilileri ilgili bir şekilde çözüme kavuşturuyor, firmayı Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetimi gerçekleştirdim. Bana da aynısını yaptılar.

Hatice

Ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum kesinlikle replika ürün satan ve asla müşteri ile doğru iletişim kurmayan bir satıcı. Neyse ki Shopier ilgilendi ve çözüm sağladı.

Neslişah sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2024 10:45
"Shopier satın aldığım yer asla ilgilenmemesine rağmen ilgilendi ve tüm sürecin yasal şekilde olması gerektiği gibi iade sürecimi de başlattı. İlgililenen Sıla Hanım da hızlıca dönüş sağladı. Teşekkür ederim."
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
01 Aralık 2023 18:39
"Teşekkürler Shopier"
Cennet sonuçtan çok memnun

Cennet
29 Ağustos 2024 14:11
Shopier Alışverişi İade Edemiyorum.
Shopier Alışverişi İade Edemiyorum.