Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Shell Benzin İstasyonunda Yakıt Alımı Sonrası Menzil Sorunu Ve İlgisizlik

15 Aralık 2024 17:52

15.12.2014 günü fatura adresi A**** B***** Mahallesi, H**** E****** Caddesi, No:40/a, Şehzadeler/Manisa olan ve adı Yazarlar Petrol ve Turizm olarak geçen Shell benzin istasyonundan saat 14.04'da aracıma 500 TL tutarında benzin aldım. Benzini almadan önce yakıt menzilim 82 km gösteriyordu. İstasyondan ayrıldıktan 3-4 dakika sonra menzilim düştüğünü, ibrenin düştüğü ancak aldığım yakıtı göstermediğini artmadığını fark ettim. Saat 14.10 da benzin istasyonuna geri döndüm ve bana fiş çıkartıp verdi ve bu fiş çıkıyorsa yakıtın verilmiştir. Aracında sıkıntı vardır. Takılı kalmıştır. Şamandırası bir süre sonra düzelir dedi.
Ben yaklaşık 14 km yol yaptım yakıt menzilim gitgide düştü ancak hiçbir şekilde artış göstermedi. Yakıtı aldığım benzin istasyonuna geri gittim ve durumu kendisini müdür olarak tanıtan kişiye beyan ettim.
Şamandıra takılı kalmıştır. 100 lira yakıt atalım. Düzelir dedi. Saat 15.24’te aynı benzin istasyonundan yakıt yüklendi ancak Herhangi bir düzelme olmadı. Benim yapacak bir şeyim yok gidin istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz dedi. Benzin istasyonundan ayrıldım.
Ayrıldıktan 2 dakika sonra yakıt lambam yandı ve menzil gösterdi - - km yazdı.
İnternetten araştırdım. Şamandıra takıldığında benzin alındıysa yakıt lambası yanmazmış.
Bende durumu çözmek ve yakıtın verilip verilmediğini kanıtlamak için başka bir Shell benzin istasyonuna gittim. Saat 15.51’de 883.76 TL tutarında 20 litre yakıt aldım.
Yakıt ışığım söndü ve hemen menzilim 479 km olarak güncellendi. Tam olarak 20 Litrelik yani 883.76 TL tutarında olması gereken güncelleme gerçekleşti.
Şamandıra da bir arıza varsa ve düzeldiğinde gün içinde aldığım toplam 1.483,76 ile tutarında ki yakıt ile yaklaşık 700 km civarı bir menzil göstermesi gerekiyordu. Tüm bunların fotoğraflarını çektim ve tekrar yakıtımı vermeden Shell benzin istasyonuna geri döndüm durumu izah ettim. Yapacak bir şeyim yok git şikayet et nereye edersen dedi ve benzin istasyonundan ayrıldım.

18 Aralık 2024 08:24 (Şikayetten 2 gün sonra)
18 Aralık 2024 15:24

Tarafıma telefon ile geri dönüş sağlandı. Öncelikle geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Sistemden kontrol edildiğini ve yakıt alımım gözüktüğünü söylendi. Zaten böyle bir durumda sistemden kontrol edildiğinde belli olacak bir olaya kimse kalkışmaz. Gerekli denetim sağlanıp sağlanmaması sizin elinizde Türkiye'nin en köklü yakıt istasyonu olarak göz yumulmaması gereken bir konu

Muhammet
21 Ocak 2024 23:46
Shell Petrol A. Ş.
Shell Petrol A. Ş.
Ali sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 23:10

Shell Benzin İstasyonunda Yakıt Alımında Yaşanan Mağduriyet Ve Eksik Hizmet

Ebru
03 Ağustos 2025 03:21
Shell Benzin İstasyonunda Yakıt Alımında Yaşanan Mağduriyet Ve Eksik Hizmet
Can sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Fazla Yakıt Doldurma Ve Şamandıra Sorunu

06 Kasım 2024 11:07