Manisa Shell Anemon Petrol

Manisa Shell Anemon Petrol
Rüya
21 Temmuz 2024 02:01

20.07.2024 tarihinde saat 19:00 civarında Manisa Shell Anemon petrol istasyonundan Mercedes 48 KK 666 plakalı aracıma yakıt almak için yanaştığımda çalışan personelin benimle ilgilenmediğini gördüm ve kornaya birkaç kez bastım. S******* adındaki çalışan üstüne alındı, aşağıya indiğimde bağırıp üstüme yürümeye başladı. Bu zamana kadar köklü Shell firmasından her zaman yakıt aldım, hizmete ve kaliteye güvenerek, ama adam bana alakasız bir şekilde işi bırakmak istediğini söyleye söyleye bağırıyordu. Tüm çevre yanımıza toplandı çünkü S******* Bey (personel) neredeyse bana vuracaktı, ona engel oldular. Kendimi Shell markete attım ve arkamdaki müşteri, S******* adındaki çalışanın bana küfür ettiğini söyledi. Bir de üstüne S******* Bey, koca Shell bayisinde bana yakıt vermek istemediğini bağıra bağıra söylemeye başladı. Hayatımda ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. Küçük bir özür beklerken, özürü hatasından büyük oldu. Shell Manisa içengil bir hayal kırıklığı, en azından personel açısından. Tüm bu olaylar olurken başka bir personel, S******* Bey için 'Lütfen şikayet etmeyin, asker emeklisi' tarzında bir şeyler söyledi ama bana yapılan muameleyi göz ardı etmek istemiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Tekrar Shell'e gitmek istiyorum ama o çalışanın bana zarar vermesinden endişeleniyorum.

24 Temmuz 2024 10:23 (Şikayetten 3 gün sonra)

Shell İnegöl'deki Yakıt İstasyonunda Müşteriye Saygısız Davranış

Fatmanur
26 Ağustos 2024 10:53

Özgür
30 Ocak 2024 22:13
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Sultan
10 Temmuz 2024 01:01