Can sonuçtan memnun

08 Mayıs 2024 18:35

Şube Şikayet Talebi

M***** A** A****, Mithatpaşa Caddesi, No: 1089, 35290 Konak/İzmir adresindeki Shell şubenizdeki bir çalışanınız, haksız ve saygısız davranışlar sergileyerek markanızın itibarını zedelemektedir.

Bugün saat 15:05 sıralarında aracımı 'Park Alanı' tabelası bulunan yere park ettim. Ancak bir dakika bile geçmeden aracımdan iner inmez, çalışanınız buraya park edemeyeceğimi söyledi. Aynı alanda park halinde başka bir araç olduğunu ve güneşliklerinin takılı olduğunu fark ettim. Bu durum, aracın uzun süredir orada olduğunu gösteriyordu. 'Burada park alanı tabelası koymuşsunuz, saat belirtmemişsiniz.' dediğimde, çalışanınız 'Sana hesap mı vereceğim, sen kimsin, çek şu arabanı.' gibi saygısızca ve kavgaya meyilli ifadeler kullanarak saygısızlık etti. Aracımın plakasından da anlaşılacağı üzere, tüm akaryakıt alımlarımı sizden yapmaktayım. Ancak bu tür bir saygısızlıkla karşılaşmak hiçbir müşterinizin kabul edeceği bir durum değildir.

6432910 referans numarası ile müşteri hizmetlerine şikayetimi ilettim ancak konunun yetkili mercilere ulaştığından emin olmak için buradan da yazmayı uygun buldum. Fotoğrafta söz konusu tabela ile ilgili durumu izah etmektedir.

09 Mayıs 2024 10:04 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, İlgili şikayetinize istinaden 08/05/2024 tarihinde şikayetiniz işleme alınmıştır. Bilginize sunar, güvenli yolculuklar dileriz.

10 Mayıs 2024 14:47

Geri dönüşünüzü beklemekteyim, teşekkürler.

10 Mayıs 2024 17:05

Tarafıma telefon ile geri dönüş yapılarak, gerekli adımların atıldığına dair bilgi verildi. Hassasiyetiniz için teşekkürler.

Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Ferdi
04 Eylül 2024 15:15

Ahmet
08 Kasım 2023 12:10
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonlarında Personel İlgisizliği Ve Müşteri Memnuniyetsizliği Yaşadım

Hakan
23 Temmuz 2025 14:55
Ergun sonuçtan hiç memnun değil

Shell Kale İstasyonunda Kötü Hizmet ve Maddi Zarar

Ergun