Sosyal Güvenlik Kurumu - Samsun Atakum Müdürlüğü

Nezafet
13 Aralık 2023 09:48

12.12.2023 tarihinde annem G**** Ç****'in evlilik akdi sonrasında çeyiz parasına başvurmuş olduğu kurumu arayarak durumun akıbeti ile ilgili bilgi almak istediğimi belirttim. Annem yaşça büyük olduğundan ve daha evvel bu kurum personellerinin ters cevap vermesi sebebiyle benim (kızı) aramamı rica etti. Dahili numarayı bilmediğimden operatör SSK birimine beni yönlendirdi. Hattımın bağlandığı beyefendi sorduğum sorulara ters ters cevaplar vererek çirkin bir üslupla benimle konuşmaya başladı. Kendisinin bana bağırmaması gerektiğini, aksi durumları önlemek kişisel verileri korumak adına bilgi veremeyeceklerse de bunu düzgün bir dille izah etmesi gerektiğini söylediğimde aynı şekilde terslemeye, derin derin nefesler alıp vererek konuşmaya devam etti. İsmini rica edip kendisi ile ilgili şikayet talebinde bulunmak istediğimi söylediğimde de "vermiyorum ne yapacaksın! " gibi bir çıkışta bulundu. Daha sonrasında birim müdürleri ile iletişime geçmek için hattın bağlanmasını talep ettim kendisi toplantıda olduğu için şefleri ile görüşüp mağduriyetimi belirttim. Ne aradığım cevapları bulabildim ne de doğru düzgün bir hizmet alabildim. 12.12.2023 Sosyal Güvenlik Kurumu - Samsun Atakum Müdürlüğü ile yaptığım bu görüşmenin saati 16:03-16:08 aralığındadır. Bu esnada görev yerinde bulunan arkadaşların bu konu ile ilgili uyarılmasını mümkünse bana konu ile ilgili görüş yapılmasını talep ediyorum.

Alabildinizmi

Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Akdiyle Çalışanlar