SGK Askerlik Borçlanması Yaptım E Devlette Gözükmüyor

Bulent
05 Aralık 2022 23:34

Yapmış olduğum Askerlik borçlanması e devlet üzerinden baktığımda silinmiş. Pirim günüm tarih ve hizmet yılı eskiye donmuş. Nedenini öğrenebilir miyim. EYT li olamamamız için mi yasal hakkımı kullandım. Parayı da aynı gün nakit yatırdım yetkililerden bir açıklama bekliyorum

profile profile profile

Yorumlar (7)

Ekrem

Bende de aynı sorun var SGK genel müdürlüğünü aradım güncelleme yapıldığını söylediler Ara ara bakıp takip ediyorum

Melisa

Bu arada googa dys evrak takibi yazın sonuç orada gözüküyor. Bizzat uzmanlar yardımıyla yaptım bende bunları

İbrahim

Bülent bey bende askerlik borçlanmasını ödemiştim benimkinde silinmiş gözükmüyor

Zafer

Askerlik borçlabmamı bende 2004 yılında ödedim benimde borçlanma silinmiş 2014 yılında Ankara SGK silmiş diyorlar nedeni neymiş dedim cevap vermediler ödediğim dekontla birlikte Mithatpaşa SGK ya dilekçe verdim henüz bir cevap yok otomatik arşive kaldırıldı yazıyor benim gibi 2 arkadaşım daha öyle obların makbuzu yok

Arif
Şikayeti Çözüldü

Aynı şikayet bende de var Şişli SGK ya evrakları gönderdim ayrıca e devletten başvuru yaptım fakat 5 gün sonra silinmiş bu gece tekrar başvuru yaptım Şişli SGK telefonları ulaşılamıyor 99temmuz girişliyim 96-97 18 ay askerlik ödemesi başvurusu yaptım EYT li olmaya çalışıyoruz ama engel olmak için her şeyi yapıyorlar

Melisa

Arkadaşlar benimde öyle olmuştu tekrar başvuru yapmayın işleme alındığı için silinmiş görünüyor. Tebligat falan gelmedi mobil bankacılıktan bakın orada gözüküyor ödemeniz. Ben oradan ödedim ve beni daha yeni aradılar SGK dan gelip tebligatınızı alın diye. Ben çoktan ödedim

Metin

Kardeşim benim durumum da aynı sorunu çözebildiniz mi

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Askerlik Borçlanması Başvurusu
1 Takipçi