Çeyiz Parası Mağduriyeti

Çeyiz Parası Mağduriyeti
İsa
29 Kasım 2024 22:26

Çeyiz parasına başvurdum, hâlâ yatmadı. Gaziantep'te yaşıyorum. Evlendim, çeyiz parasına başvurdum, yatmadı. Bir an önce ilgili birimin ilgilenmesini isterim. CİMER'e şikayette bulundum, bir daha da bulunabilirim. Lütfen bir an önce paramın yatırılmasını istiyorum. Gaziantep SGK, bir an önce ödeneğin yatmasını istiyorum.

Yorumlar (14)

Benzer Şikayeti Var

Maalesef hiçbir gelişme yok...

Maalesef 4 buçuk ay doldu hala ses yok 🤷‍♀️

Benzer Şikayeti Var

Maalesef hàlà ses soluk yok arkadaşım

Benzer Şikayeti Var

Maalesef hâlâ ödeme yapılmadı.

Sevilay
Sevilay

Bu süreç uzun sürermiş çünkü müfettişler araştırıyorlar bakalım ölmeden aşırı

Hasan

19 Nisan nikah 11 Kasım ücret yattı, denetim vs uzun sürüyor, rapor yazılıyor denetim sonucuna göre, öyle Eylül'de evlendim Ekim'de param yatsın yok maalesef

Benzer Şikayeti Var

Merhabalar. Dönüş yaptığınız için teşekkürler... Mesela dys de benim dosyam da "gelen evrak dosyasına kaldırıldı" yazıyor. Sizde bu yazıyı gördünüz mü? Ya da denetleme de olduğunuzun bilgisi size nasıl verildi? Ve bekletildiğiniz sürenin faizi eklenerek mi ödeme aldınız? Şikayet üzerine mi yoksa ayrıldığı eşiyle evlenen her kişiye mi denetleme yapılıyor, siz şikayet edildiniz mi? Gibi...

Hasan

Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsanız o konu hakkında bilgi vermeye çalışayım

Benzer Şikayeti Var

Rica etsem süreci biraz izah eder misiniz? Çünkü bizim durumumuzda olan iki arkadaş gördüm burada birine bir, diğerine iki yıl olmuş...

Nur
Nur

Merhaba ben de benzer bir sorun yaşadım işlemim devam ediyor sanıyordum. Defalarca 170i aradım. CİMER'e yazdım. Meğerse bankaya TCKN ile gönderilmiş. E devletten "emekli günlük ödeme sorgulama" kısmında ödememi gördüm. Belki sizinde aynı durum vardır. Yardımcı olmak umuduyla yazıyorum

Neşe
Neşe

Paranın yattığını mesajlardan mi yoksa direk bankaya giderek mi öğrendiniz benimde 15 Kasım nikah hala gelen evrak giden evrakta

İmren

Kaç ayda sonuç aldınız bende yaptım da iki ay oldu hala yatmadı

Benzer Şikayeti Var

Ben de Ankara'dan Eylül ayının 4'ünde başvurdum maalesef hâlâ bekliyorum. Siz de süreç ne durum da acaba?

İmren

Benimde iki ay oldu siz aldınız mı şu an paranızı

Gülay
07 Mart 2024 02:29

SGK'dan Çeyiz Yardımı Ve Maaş Kesintisi Sorunu!

Cansu
12 Ocak 2025 04:37