Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 20:41

27.07.2023 tarihinde Bursa Seyhanlar Market'ten Seyhan sucuk aldım. Aldığım sucuktan ben ve küçük kızım yedik. Bir saat sonra karın ağrısıyla birlikte baş dönmesi, şiddetli kusma ve ishal başladı. Hayatım boyunca böylesi şiddetli bir ağrı duymadım. Hastanede gözümüzü açtık. Sucuktan zehirlenmişiz ölümden döndük, evladımı bağışlayan Allah'a hamdolsun. Seyhan marketle iletişime geçtik, konuyla hiç ilgilenmediler. Yazıklar olsun. Sadece sucuğu geri istediler. CİMER'e, tarım Bakanlığına, il müdürlüğüne, Sağlık Bakanlığına, Tüketici Mahkemesi dahil her yere şikayet edeceğim.

06 Eylül 2023 12:55

Hiçbir gelişme olmadı, lütfedip arayan dahi olmadı. Buradan tüm Bursa halkına sesleniyorum, insan sağlığını hiçe sayan bu Seyhanlar marketten alışveriş yapmayın, biz yandık sizde yanmayın. Bozuk ürünleri satarlar sonra sizi de arayan soran olmaz.

01 Ağustos 2023 21:22
Seyhanlar Market (Bursa) Aldığım Sucuktan Zehirlendik

Dünya ve ahirette davacıyım, hakkım helal değildir.

03 Ağustos 2023 21:33

Böylesi duyarsız market olmaz olsun, hangi devirde yaşıyoruz. Seyhanlar marketin kendi markası olan Seyhan et sucuktan yedik ve zehirlendik. Bugün itibariyle tam 1 hafta oldu. Hiçbir yetkili aramadı, halimizi soran dahi olmadı. Bu firmanın patronu muda yok acaba.?

03 Ağustos 2023 21:41

Biz 8 kardeş ve toplamında 24 aileden oluşan çok yakın akrabalarım var. Hepsi Seyhanlar marketten ilişiği kestiler. Buradan tüm vatandaşlara sesleniyorum, can güvenliğiniz için Seyhanlar marketten uzak du run. Sizi zehirlerler ve arayan soran olmaz.

03 Ağustos 2023 21:46

Seyhanlar Markette bozuk ürün satıyorlar herkesin haberi olsun. Biz yandık siz yan ma yın. Biz 1 haftadır hastanedeyiz hiç arayan soran olmadı.

06 Eylül 2023 12:41
Seyhanlar Market (Bursa) Aldığım Sucuktan Zehirlendik

Seyhanlar Marketin sattığı ve bize yedirdiği kendi markalı sucuğunun fotoğrafını atıyorum. Buradan suç duyurusunda bulunmak istiyorum. İnsan sağlığıyla oynuyorlar.

25 Eylül 2023 21:29

Yetkililere sesleniyorum yeter artık bu markete artık bir yaptırım yapın.

Sena

Son tüketim tarihiniz mi geçmişti?

Süleyman

Hayır son kullanım tarihine daha vardı.

Sena

Bu sabah ben de bu markadan sucuk aldım, aldım ama bir araştırıyım derken şikayetinizi gördüm. Sabah da yemiş bulundum biraz tedirgin oldum şimdi geri dönüş olmaması çok üzücü olmuş bir daha ben de almam ama umarım bugün bir şey olmaz.

Seyhanlar Market (Bursa) 'ten Aldığım Sucuk Bozuk Çıktı

26 Kasım 2023 18:19