İsimsiz sonuçtan hiç memnun değil

Sevim Alan Güzellik Merkezi Microblading İşleminde Renk Uyumsuzluğu Ve Kalıcılık Sorunu

04 Kasım 2024 14:04

03.10.2024'de microblading işlemi yaptırdım. Sarışın bir insana siyah kaş yaptılar, hatta resmen kalemle boyar gibi çizik attılar. 1 aya akacak dediler, hiçbir şekilde akmadı ve berbat ötesi bir şey.

Bugün rötuşa gittiğimde de bana asitle bu boyaları çıkarıp sonradan tekrar yapacaklarını söylediler. Yani olan benim kaşlarıma oldu. Kesinlikle şikayetçiyim.

08 Aralık 2024 01:12

Microblading işlemi adı altında kaş yakma! Kesinlikle tavsiye etmeyin. Asla memnun kalmayacaksınız ne çalışanlarından ne de işlemlerinden microblading işlemi sonrası hatalarını telafi etmek için sildirmek istediler ama kaşı silmediler direk yaktılar rezilsinizx ve bu yorumlar sayesinde öyle kalmaya devam edeceksin sevim alan

Ek
25 Kasım 2024 16:36

Bugünde arayıp Şikayetvar'da şikayetiniz var Ataşehir şubesinde telafi edelim diyorlar napıcaksınız daha kaşlara pardon? Bir de konuşma tarzınızı düzeltin bana avukatımızda size dava açacak diyorsunuz elinizden geleni ardınıza koymayın :) he bir de WP den engellemenizde komik :) ) )

13 Aralık 2024 00:00

Hala bir cevap yok bu kadar basit insanlarsınız verdiğim para h@RAM zıkkımx olsun inşallah. Ancak insanları dolandırıp engellemeyi bilin

Candan
Candan

Kesinlikle katılıyorum Sinem hanım insanları mağdur etmekten başka hiçbir şey yapmıyorlar bende peşlerini bırakmayacağım.

Öyle evet böyleleri yüzünden Türkiye gelişmiyor :dd

13 Mayıs 2024 19:16
Emsal Doğan Güzellik ve Tırnak Merkezi Mikroblading Sonrası Beklenmedik Kızarıklık Sorunu
Nefise sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 16:17