Sevim Alan Güzellik Merkezi Derdim Para Değil, Yüzüm İçin Çare Aramak

Sevim Alan Güzellik Merkezi Derdim Para Değil, Yüzüm İçin Çare Aramak
30 Ocak 2024 09:4926.013

Karabük'te sevim alan adlı güzellik merkezinde cilt bakımı ve diva adı verilen acılı bir işlem yaptırdım. Yaptırmış olduğum işlemler cilt yenileyici, leke giderici olarak adlandırılsa da, yaşayarak acı bir tecrübe ile pek de öyle olmadığını öğrendim. Daha önce de 'şikayet var' sitesine bu konuda şikayette bulunmuştum. Fakat o süreçte beni çeşitli kişiler arayıp şikayetimi kaldırmamı istediler ve yardımcı olacaklarını, gerekirse ücret iadesi yapacaklarını söylediler.
Ancak benim ücret iadesi konusunda bir talebim olmadı; benim derdim para değil, yüzüm için çare aramak. Lekelerimin gitmesini bile geçtim, yüzümün eski haline dönmesi yeterliydi. Diva işlemi evet, görünürde cilt soyma işlemi olabilir; ancak görünmeyen tarafı, cildin dış etkenlere karşı korumasız hale gelmiş olmasıdır. Kısa sürede elmacık kemiklerimin üzerinde belirgin lekeler oluştu. Doktora gittiğimde kullandığım ilaçların bu lekeleri geçiremediğini gördüm. Birkaç gün önce durumumla ilgili ne yapabileceğimi sorduğumda, bana lekeleri fazla kafaya takmamam gerektiğini, rahat olmam gerektiğini ve evde lekeler için devam ürünü kullanmam gerektiğini söylediler.
Artık güzellik merkezlerinin, bize zararlarını/yan etkilerini bahsetmeden sattıkları ürün ve paketlerden, kusurlarımızı kullanarak para kazanmaktan yoruldum. Elbette herkesin bir işi var ve bu alandan para kazanan insanlar olabilir; ancak olumsuz yönleri bahsedilmeden satış yapılması, yüzümün dörtte birinin yanık izi gibi olması, büyük kahverengi lekelerin dışarıdan belirgin şekilde görünmesi, yanık izi gibi oluşması ve tanımadığım insanların gelip cildime ne olduğunu sormaları beni çok yoruyor. İnsanın yüzü bu kadar hafife alınmamalı.

9 Şubat 2024 16:47 (Şikayetten 10 gün sonra)

Merkezden aldığım verilere göre lekelerdeki açılmalar ektedir. Lekelerin açılma süreci tarafınıza bildirilmiştir. Sağlıklı günler dileriz.

9 Şubat 2024 16:52

Ben bu diva isimli işlemi toplamda dört kere yaptırdım, işlemin ardından yüzde yaralar oluşmakta ve kabuklanıp soyulma süreci olmakta. Kabuk soyulur soyulmaz yüzüm açılma oldu gibi olup iki gün sonra eski lekesine geri dönmekte. Ayrıca benim yüzümü alenen açık bir şekilde kullanmanamazsınız. Benim açık rızamı almadan böyle bir şey yapamazsınız

9 Şubat 2024 17:05

sizlerin bizlere kendi rızanızla verdiğiniz sonuç bu. Markamız tüm haklarını koruyarak yapılan şikayete ithafen verileri paylaşma hakkına sahiptir. Açılmaları halka aktarmak ve yanıltıcı bilgilerden kaçınmak için şikayete cevap veriyoruz.

9 Şubat 2024 17:44

1- işletmeniz bu fotoğrafları çekerken sadece öncesi sonrası için çektiklerini açıklayarak çekiyor alenen süzüm açık bir halde yayınlayacağı konusunda asla bilgi verilmedi tarafıma. 2- Ocak 2023 yılından şubat 2024 yılına kadar geçen süre içerisinde yüzümün bu hali felmiş olmasını, dört işlemden sadece 1 karesinde bu şekilde açılma oluyormuş gibi olup 1 hafta sonrasında oluşturmuş olduğunuz lekelerin aynı yerini aldığını, yüzümü nasıl mahvettiğinizi, lekelerimin çok belirgin olmayıp kafaya takmamam gerektiğini alaylı bir halde tarafıma söylediğinizi de açıklayın, yüzümü işlem sonra yakmış olduğunuzu, hatanızı kabul etmediğinizi, daha önce de aynı şekilde irtibat kurup şikayeti kaldırmamı istedikten sonra da yardımcı olmadığınızı açıklayın, iki gün önce iletişime geçip yekeyi garanti geçireceğinizi beyan ederek vaatte bulunduğunuzu ve bu gecen koskoca 13 ay da neden geçiremediğinizi, yüzümü mahvettiğinizi, işlem satarken olumsuz yanlarını zerre kadar neden bahsetmediğinizi de açıklayın.

9 Şubat 2024 18:33

1- görsel size açık olarak paylaşıldı. 2- biz hizmetimizin arkasındayız. Öncelikle moral vermek için sizinle görüştük alay etmedik. Hizmet alımına devam edebilirsiniz. Markamız hakkında anlattığınız beyanlar gerçeği temsil etmemektedir. Lekelerinizde açılmalar mevcuttur.

9 Şubat 2024 18:51

Markanız ve işlemleri uygulayan personeliniz hakkındaki sözlerim bir iddia veya düşünce değil gerçeğin ta kendisidir. Algı oluşturma çabası içerisindesiniz. Çünkü öncelikle ilk fotoğraf ve ikinci fotoğraf arasında ışık ve gölge farkı var. Sonrası diye paylaştığınız fotoğraf uzaktan öncesi diye paylaştığınız fotoğraf yakından. Fotoğraftan uzaklaştıkça bir ben lekesini dahi görmeyebilirsiniz. Kendinizi ve markanızı aklama çabanız tamamen boşadır. Ben bu süreci ve sorunu bizzat yaşayanım. Sizler beni mağdur ettiniz ve yardımcı olacağınızı söyleyip şikayetimi kaldırmamı rica ettiniz ama sorunu gideremeyeceğinizi anladığınızda tavrınızda değişti.

9 Şubat 2024 19:06

bizler hala size yardımcı olmak için burdayız. Sorunu ilerleyen seanslarda gidereceğimizi de bildirdik. Tavrımız değişmedi.

18 Şubat 2024 13:16

Sorunu meydana getiren siz oluşunuz ve geri aynı şekilde çaresini de vaat etmeniz çok komik değil mi. Madem sorunu giderebiliyordunuz bu zamana dek neden karınca boyu yol alamadık. Bir insanın sağlığı bu kadar basit olmamalı ya. Sizin para kazanmak için bize pazarladığınız ürünler çare bekleyen/medet uman insanların zayıf noktaları. İnsanın sağlığı yüzü söz konusu. Ben hemen hemen bir buçuk yıldır bu lanet lekeler ile yaşayıp bu yüzle insan içine çıkıyorum. Derin bir sivilce lekesi bile bu zamana dek çoktan geçmişti. Nasıl bir lekedir nasıl bir zedelenme/tahriştirde bu zamana dek geçmek bilmedi. Yaşattığınız problemi basite indirgeyerek hala seanslara devam etmediğimi söyleyemezsiniz ya. Ayrıca 2 seans diva işleminden sonra meydana gelmiş olan derin izlerin yapılmış işlemlerden dolayı olduğunu kabul ederek bana iki seans daha diva işlemi yapmamış tavsiye etmiştiniz ya, bunu kendi cebinizden vermiş gibi bahsetmeyin t…. Hanım. Bunu size yalvara yakara almadım ben. İstanbul genel merkezden arayarak bu şekilde olması gerektiğini söylediler ve bende kabul etmiştim. Keşke etmeseydim, şeker tadında bir işlem değil ayıla bayıla kabul edeyim. Ve deee benim yakın arkadaşlarımı arayarak bu tarz söylemlerde bulunmayı, meydana getirdiğiniz problemi/ sıkıntıyı hala haklıymış gibi anlatıp, konuşup beni karalamaktan işleme devam etmemi söylemiş olduğunuzu ve kabul etmediğimi söylemekten vazgeçin. Bilen biliyor siz kime neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz. Uzak durun artık benden

19 Şubat 2024 19:07

Bizim verdiğimiz hediyeler mevcuttur. Arkadaşlarınız da bizleri biliyor problem yok. Konu hukuken başlatılmış olup tüm haklarımızı ve görüşlerimizi orada ifade edeceğiz. Bu markayı da dün kurmadık. Marka değerlerimize zarar veremezsiniz. Yargıya taşıdığımız olayda savunmanızı orada yapabilirsiniz iyi günler.

20 Şubat 2024 09:53

Sizin hediye olarak sunduklarınız susturma çabası. Arkadaşlarımın sizi tanıdığınızı bilmeniz ne hoş. Demek ki bir ilerleme var işletmecilik anlayışınızda. Ben ürünlerinizin bilgilendirmede yanlış yapan ve davranışları kötü olan ellerle kullanıldığını da söylemiştim. Bu konuda da süreç başlatmışsınızdır umarım. Tazminatınızla kimsesiz çocukları mutlu edeceğim.

16 Nisan 2025 23:28

Şu an gebeliğimden kaynaklı bu yanaklarımdaki lekem olduğundan çok çok fazla arttı. Her gece aynaya baktığımda bu ismini dahi anlam istemediğim güzellik merkezine, işlemi gerçekleştiren şahsa nasıl sitem ettiğimi; nasıl kötü vaziyette isimlerini andığımı Allah biliyor. Bu lekeler için harcadığım paranın haddi hesabı yok. Fakat yok silmek mümkün değil. Allah bu insanları bildiği gibi yapsın ve beter olsunlar inşallah 🙏🙏 Allah tan tek duam bu artık

29 Kasım 2024 21:53

Zeynep hanım merhaba bende Sevim alan güzellik merkezinde diva protokolü yaptırmak istiyordum yüzümde hafif derecede sivilce izleri olduğu için ama yaşadığınız üzücü durum beni tedirgin etti şu an ki yüzünüzün durumu nasıl acaba çok geçmiş olsun

7 Ocak 2025 16:344.196

21 Aralık 2024'te sevin alan güzellik merkezinde Diva adlı cilt bakımı yaptırdım. Bakımı yapan kişi, cildi hazırlamadan ...