Esra sonuçtan hiç memnun değil

Setur Paris Disneyland Turu Fiyaskosu

19 Haziran 2024 03:19

Setur hakkında şikayetim var. Adına güvenerek satın aldığım Paris-Disneyland turundayım şu an. Ailemle birlikte hayatımızın en kötü tatilini geçiriyoruz:
1) Havaalanında rehber bizi yeterince bilgilendirmeden otobüse geçti. Söylediği kapıdan çıktığımız halde otobüsü bulamadık ve en az 2-3 aileydik. Elimizde valizlerle havalimanında 3 kat indik çıktık birkaç kez. Telefonunu aramamıza rağmen uzun süre cevap vermedi. Oradaki başka aileyi arayarak öğrendik. Yerini güç bela bulduk otobüsün.
2) Ayarladıkları otel Paris’e 1,5 saat uzaklıkta. Üstelik otel değil bu, motel bile olamaz. Çok kötü. Kahvaltı yetersiz. Odalarda hiçbir şey yok, saç kurutma makinesi de dahil yok.
3) Otobüs bize çok geç gelip alıyor. Otelden bizi tatilimiz yollarda geçti. Şehrin çok dışında olduğu için ulaşım çok zor ve otel çok gürültülü bir sanayi bölgesinde.
4) Brugge turuna sabah saat 9'da hareket denilmişken otobüs 10:00'da geldi ve biz saat 16:00'da Brugge'daydık. Her yer 18:00'de kapandı zaten. Bot turu kaçtı. Klişeler kapanmıştı. Üstelik biz buraya gidebilmek için otobüsle 5 saat gidiş 5 saat dönüş, toplamda 10 saat yol yaptık. Perişan haldeyiz. Rehberin turdan birkaç aileyi otobüse getirememesini ve yolu kaybetmesini saymıyorum bile. Bizler gidip bulduk rehberi ve aileleri.
5) Otel çok uzakta olduğu için ve otobüs şoförü veya rehber 2. bir otobüs şoförü ayarlamadığı için gece Paris’e hiç gidemedik.
6) Disneyland’e bari sabah erken çıkalım yola isteğinde bulunduk rehberden. Bu günümüzü de yemeyin dedik, red cevabı aldık. Sebep olarak da otobüs firmasının daha erken gelemeyeceği söylendi ki daha önce geldiğim turda sabah 7:00'de hareket ederdik, demek ki oluyormuş.
7) Henüz Disneyland otelini görmedik ama beklentim hiç yok.
Setur tam bir hayal kırıklığı. Bu iş burada kalmayacak, dava da edeceğim. Örenim yıldızına kadar her detayı araştırıp dava açacağım. Hayatımın en kötü tatilini geçiriyorum. Ayrıca sadece ben değil, turdaki yaklaşık 40 aile aynı durumda ve fikirde. Üstelik tur toplama tur. Setur'dan aldık ama Gazelle diye bir tura vermişler bizi. Burada başka turlardan da birçok aile var. Hepimizi toplayıp mağdur ettiler. Setur tam bir hayal kırıklığı, bir daha asla.

Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 18:54
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Setur Vize İşlemlerini Başlatmadığı İçin Yurt Dışı Seyahatim İptal!

17 Mayıs 2024 13:21

09 Temmuz 2023 11:40
Cem sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 14:28